iOS 11 reduserer også ytelsen til iPhone-en din

I dag er oppfylt en uke etter lanseringen av iOS 11 for iPhone og iPad og mottakelsen kunne ikke vært mer diskret: det er kjent at omtrent 1 av 4 enheter har installert det (noen tall under normalt), og de som har gjort det er ikke så glade.

Ja, det er alltid noen feil og klager på bruken av batteriet, men den drastiske reduksjonen i batterilevetid har gjort oss målløs. Og det er ikke det eneste: på Reddit har mange brukere klaget fordi med iOS 11 er enhetene dine mye tregere samlet sett, appene er også mindre flytende og noen apper til og med i nærheten.

Siden jeg oppdaterte det, er det absolutt kaos å åpne apper: Safari, Reddit, ESPN, Yahoo, SMS, etc. de er mye tregere. Eller de krasjer og lukker, og dukker opp startskjermen. Eller det tar et minutt å lade. Jeg har aldri hatt noe problem med 7+ mine før i kveld, og plutselig er det som om alt på telefonen min er i kvisesand. Jeg har aldri gjort en hard tilbakestilling på terminalen min før i disse dager, noe jeg har gjort to ganger.

Vær forsiktig, klagen kommer fra en iPhone 7 Plus-bruker, det er ingenting. Klager om åpningstiden til apper nevner apper som Reddit, Snapchat, Twitter, Facebook, Messenger, Safari, kom igjen, det mest brukte. Som du ser har de vanskelig for å åpne seg, eller varsler fungerer ikke. Og ikke nok med det, noen brukere rapporterer også klager på hvordan Bluetooth fungerer med iOS 11.

Jeg har brukt betas i lang tid, og de fungerte bra. Men nå gir GM flere problemer. Appene åpnes ikke, og hvis de åpnes krasjer de, fryser noen ting… Noe i oppdateringen brøt Bluetooth-kontrollene, og nå kan jeg ikke engang bruke hoppsangknappen på Kontrollsenter-panelet.

Til tross for de mange og omfattende klagene om iOS 11, hevder andre seg overrasket og ikke har lagt merke til batteriforbruket. Men, oppdateringer forventes å løse disse problemene, men det vil være nødvendig å vente.

Noen Reddit-brukere sier at ved å gjenopprette terminalene sine på fabrikken, har de klart å løse problemene med appene, mens andre har måttet gjøre en hard tilbakestilling og gjenopprette en sikkerhetskopi. Også, ikke engang de mest moderne terminalene er skånet: iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus og tidligere modeller har gitt problemer. Ingenting har blitt lest om iPad Pro eller iPhone 8 brukere.

Spor | Macrumors