Siri en iOS 11

iOS 11: Siri ville ha integrasjon med iMessage

Siri med iMessage

En ny lekkasje detaljerer Apples planer om å oppdatere systemet Siri implementere kunstig intelligensfunksjoner i iOS 11.

En blogg om teknologi i Israel hevder det Apple vil fornye sin Siri stemmeassistent for å tilby integrasjon i iMessage, det native messaging-programmet for iPhone, iPad og iPod Touch.

Siri med iMessage

På den annen side er det også spekulasjoner om at Siri kan gi synkronisering med iCloud og være mye mer proaktiv, det vil si at den har evnen til å lære av brukeratferd i iOS 11.

Et nytt Apple-patent ville bekrefte ryktet

En Apple-patentsøknad beskriver forskjellige måter Apple kan integrere Siri-funksjoner i iMessage-appen.

Mer om iPadizate | Hva om du sier “108” til Siri? Det er et viralt triks, og det fungerer

På den annen side inkluderer foreløpig iOS 10 proaktive funksjoner som forslag til autofullfør adresser og alternativer for del lokasjon på iPhone- og iPad-tastaturforutsigelser basert på konteksten til meldingene.

I tillegg, med ankomsten av iOS 10, tilbyr taleassistenten iPhone- og iPad-brukere muligheten for sende meldinger i forskjellige applikasjoner og samhandle med tredjepartsapplikasjoner fra noen spesifikke kategorier.

Siri med iMessage

Når det gjelder Siri AI-oppdateringer, antyder ryktet at Apples stemmeassistent vil være mer proaktiv og lære av brukeratferd i de forskjellige applikasjonene for å endre driften basert på brukerens vaner.

Når de informerer oss fra 9to5mac, vil læringen av Siri ha synkronisering mellom de forskjellige plattformene og Apple mobile enheter gjennom iCloud i macOS, tvOS, watchOS og tydeligvis iOS.

Apple oppdaterer Siri regelmessig med nye funksjoner, slik at summingen ikke er så vanskelig å tro. For å avslutte med denne nyheten, er det interessant å merke seg at det også har blitt nevnt at iOS 11 kunne komme sammen med en teatermodus, gruppe FaceTime-samtaler og nye emojier.

WWDC 2017 arrangeres 5. juni i McEnery Convention Center i San José (California). Det er da vi skal oppdage alle nyhetene om Siri i iOS 11. Tror du at den vil ha integrasjon med iMessage? Hva forventer du av Apples stemmeassistent?