contadores Skip to content

iOS 11 tillater automatisk Wi-Fi-deling

WiFi iOS 11

iOS 11 kom med mange nye funksjoner, den nye versjonen av Apples mobile operativsystem tilbyr nå mye mer tilpasning. Dessuten er mange av elementene i brukergrensesnittet mye mindre påtrengende.

Det er vanskelig å nevne alle de nye funksjonene som iOS 11 bringer til iPhone, iPad og iPod touch, men de mest interessante funksjonene er: nytt grensesnitt for App switcher, Kontroll senter passelig, Brygge med flere applikasjoner, endringer i multitask

I tillegg har Apple også introdusert en nyhet som mange av dere vil elske. Vi snakker om muligheten for del Wi-Fi-signal automatisk. Det vil si uten å måtte kopiere og lime inn passordet fra en enhet til en annen.

Så hvis en venn kommer hjem til deg og ber deg om å bruke Internett-tilkoblingen din, kan du dele Wi-Fi-en med ham med et enkelt trykk på skjermen på iPhone eller iPad.

Hvordan virker det?

For å dele Wi-Fi automatisk begge enhetene må ha iOS 11 installert. Når en bruker prøver å dele Wi-Fi-signalet på enheten sin, vises den typiske skjermen som viser passordfeltet.

Men hvis en enhet (med iOS 11, husk) nærmer seg brukerens enhet som vil dele Wi-Fi-signalet sitt, vises et lite popup-vindu som nevner at en enhet ønsker å bli med i nettverket.

Dermed vil brukeren bare måtte trykke på “Send passord” -knappen for å komme via OTA (Over The Air). Brukeren som ønsker å koble til Wi-Fi, vil på sin side motta passordet og koble seg til Wi-Fi-signalet fullstendig automatisk.

Uten tvil er det en fantastisk nyhet. Selv om vi vil ende opp med å bruke den fire eller fem ganger gjennom året, men det vil spare oss for tid og ulempe. La oss bare håpe at denne nye funksjonen ikke gir problemer med hackerangrep til internettforbindelse. Vi får se!

Kilde | 9to5Mac