contadores Skip to content

iOS 11: utgivelsesdato og funksjoner

Apple-fans har et rykte for å være ekte fanboys, selv om vi også er ganske krevende teknologielskere. Etter utgivelsen av iOS 10 og den påfølgende installasjonen, begynte mange av oss å lure på hvilke funksjoner vi ville be om i iOS 11, for eksempel en mye mer intuitiv oppretting og formidling av PDF-filer.

Men vi går mye lenger: Når kommer iOS 11 ut og hvilke nye funksjoner vil den inneholde for iPhone og iPad? Vi har bestemt oss for å lage en balanse av alle ryktene om den nye og forventede iOS 11.

IOS 11 utgivelsesdato

Det er ingen tvil om at iOS 10 har vært den viktigste oppdateringen i Apples historie, og introdusert en virkelig revolusjon innen Meldinger, et nytt grensesnitt for musikk og et enormt antall tillegg for operativsystemet.

Noen av funksjonene til iOS 10

iOS 10 vil fortsette å forbedre seg det neste året, så det spekuleres i to datoer: o under WWDC i juni 2017 – der Apple inviterer utviklere fra hele verden til å delta i programvareverksteder og vise frem sin forskning, så det er sannsynlig at beta vil starte – eller under lanseringen av iPhone 8 neste september 2017.

En ny stil med iOS

Med den evolusjonære prosessen til iPhone, kan det forventes at ikke for mange nye funksjoner legges til, men bare fungerer på eksisterende basis for å optimalisere stilen. Derfor forventes små oppdateringer å rette feil og tilfredsstille brukerne dine. Så, iOS 11 vil ikke gi en ny revolusjon som det som skjedde i iOS 10.

På hvilken iPhone og iPad kan iOS 11 installeres?

iPad Mini Pro

Det forventes at den kan installeres på følgende enheter:

  • iPad Air 1, iPad Air 2, iPad Pro 9,7 ″, iPad Pro 12,9 ″, iPad mini 3, iPad mini 4.

  • iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus.

  • iPod Touch (6. generasjon).

Og selvfølgelig, alle andre enheter utgitt fra nå til estimert dato, for eksempel iPad Pro 2 eller iPhone 8.

Nye funksjoner

I dag er alle rykter, men insisterende rykter som gjenglemmes av de viktigste teknologibloggene:

Nattmodus

iOS-nattmodus

Det antas at den etterlengtede nattmodusen, med mørk bakgrunn for å lette visningen, vil bli utgitt i iOS 11, faktisk eksisterer den allerede i en betaversjon av iOS 10 som ble utgitt i juni, så Apple-gutta bør være ferdig med detaljene.

Status tilgjengelig for Kontakter

Et patent har avslørt at Apple vurderer en ny funksjon som lar iPhone-brukere velge hvordan de blir sett av sin egen kontaktliste, det vil si deres status og til og med deres beliggenhet. På samme måte vil den også kunne vise hvilken enhet de bruker for øyeblikket, for eksempel en andre mobiltelefon.

Ring favorittkontakter iOS 10

Dette betyr at iPhone vil oppdage hvor vennene dine er og om de er tilgjengelige, så vel som deres status – lydløst, i flymodus. Alt peker på en slags forbedring og utvidelse av Finn mine venner eller Finn venner.

Smart Wi-Fi

Huawei-telefoner har en funksjon som heter Wi-Fi + (eller Wi-Fi + 2.0), som lar prioritere hvilken type nettverk vi kobler til i henhold til signalstyrke, og slå Wi-Fi automatisk av eller på basert på vår beliggenhet. På denne måten søker Apple desperat å øke ytelsen til batteriet, noe brukerne vil sette pris på.

Endre videooppløsning automatisk

roter videoer (5)

For øyeblikket er denne funksjonen tilgjengelig manuelt på iPhone 6s og 6s Plus, men målet vil være å oppnå denne modifiseringen på en mye raskere måte, uten å måtte få tilgang til Innstillinger, sannsynligvis gjennom legge til et ikon i kameraappen.

Visning av favorittkontakter

En ganske enkel endring er endre måten vi ser og legger til favorittkontaktene våre, som for øyeblikket bare finnes i telefonprogrammet. En logisk endring vil være å legge til den funksjonen i Kontakter-appen.

Kontrollsentertilpasning

IOS 10 kontrollsenter (3)

Kontrollsenteret er en av de minst brukte funksjonene i iOS, og er ultra-rask tilgang til visse funksjoner. Problemet vi har så langt er at det ikke tillater tilpasning, det vil si for å kunne legge til eller fjerne funksjoner som vi bruker ofte, slik det for øyeblikket kan gjøres med Widgets. For kanskje vi ønsker å få tilgang til Twitter raskere enn kalkulatoren.

På samme måte forventes det at tilgang til kontrollsenteret er enda raskere.

Selvfølgelig er det andre serier med funksjoner og apper som tillater en flott utvikling selv Apple betaler, 3D-berøring eller Siri.

Og du, hva synes du om disse funksjonene? Vil du legge til noe mer?