contadores Skip to content

iOS 11:30 funksjoner vi ønsker å se i den neste versjonen av Apples mobilsystem

Det er bare noen få måneder siden iOS 10 er blant oss, og til tross for at den hadde med seg mange nyheter og nye funksjoner, mange tenker allerede på hva de ønsker at iOS 11 skal integreres. Den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem vil ikke være tilgjengelig før i september neste år, men som alltid skjer med tingene til apple-selskapet har spekulasjoner vært dagens orden i mange måneder før lanseringen.

Det amerikanske selskapet har jobbet med iOS 11 i lang tid, og ikke glem at det vil være versjonen av systemet som følger med den nye iPhone når tiårsdagen feires. For øyeblikket er iOS et ganske komplett operativsystem, men det er fremdeles funksjoner og justeringer som brukere ønsker å se i iOS 11 uten å måtte bruke Jailbreak.

Mulige iOS 11-funksjoner.

Nedenfor viser vi deg en liten video laget av gutta på EverythingApplePro der de viser tretti funksjoner som Apple kan inkludere i fremtiden iOS 11. For øyeblikket er det ingenting som er bekreftet, men mens vi venter på ankomst viser vi deg hvilke funksjoner vi ønsker å se i iOS 11 om noen måneder.

30 funksjoner som ville gjøre iOS 11 til det ideelle mobile operativsystemet

I videoen som vises under disse linjene ser vi noen funksjoner som ville være flott å se i iOS 11, som en nattmodus, en PIP-funksjon i tillegg til Split View, muligheten for å tømme hurtigbufferen til applikasjoner eller flere ikoner i Kontrollsenteret, blant annet. På den annen side er det også en ny multitasking-kontroll for å lukke applikasjoner og til og med animasjon på ikonene til appene, noe som personlig ikke overbeviser meg.

En annen nyhet er volumkontrollen i øverste stolpe i stedet for å vise en popup i midten av skjermen eller muligheten for å plassere ikonene fritt på hovedskjermen, det vil si å etterlate frie hull uten at de trenger å følge hverandre.

Dette er bare noen få av funksjonene som vises i videoen, men det er mange flere. Selvfølgelig vil noen av disse funksjonene eller funksjonene ikke virke nyttige, eller du vil ikke like dem., så vi inviterer deg til å fortelle oss i kommentarene hvilke funksjoner du liker mest og minst.

Også, hvis det er en funksjon du ønsker å se i iOS 11 som du tror du vil dra nytte av i det daglige og det er ikke på denne listen, ikke nøl med å legge den ned i kommentarene. Hva ville være din perfekte iOS 11?