contadores Skip to content

iOS 12.1 avduker en ny iPad Pro for høst

Apple ga ut den første betaen av iOS 12.1 i går ettermiddag bare ett døgn etter den offisielle lanseringen av iOS 12 for alle brukere. Maskineriet stopper ikke i Cupertino til tross for at det er det en travel uke med alle presentasjonene av den nye iPhone XS.

Den viktigste nyheten i iOS 12.1 er returneringen av en av stjernefunksjonene i denne versjonen: gruppe FaceTime-samtaler. Denne betaen gjenoppretter denne funksjonen som du kan ringe 32 kontakter samtidig.

Men dette er ikke den eneste nyheten som er oppdaget, en ny iPad har dukket opp i koden sammen med muligheten for å bruke Face ID horisontalt.

En ny iPad Pro for neste måned

Den nye betaen av iOS 12.1 refererer til et “iPad2018Fall”, i spansk iPad 2018 høst, i en av kodelinjene relatert til de nye kontrollbevegelsene. Så vi er ikke lenger i tvil om at denne enheten vil bli presentert før heller enn senere.

En av de store glemte av grunntonen til iPhone XS, XR og Apple Watch Series 4 var den ryktet iPad Pro. Denne modellen forventes å redusere rammene til iPhone X-stilen og ha Face ID som en identifikasjonsmetode.

Dette er en viktig oppdatering det er perfekt for Apple å skille den fra iPhone. Det er også mulig at denne begivenheten også vil presentere den nye billigere MacBook.

Det kan interessere deg | En video viser hvordan den nye iPad Pro fra 2018 kunne være

Det er nok Apple arrangerer regelmessig et arrangement i oktober For å presentere iPad eller Mac, ble vi for to år siden presentert for den nye MacBook-proffen med Touch Bar og 4 med iPad Air 2. Hvis Apple fortsetter å bruke de vanlige datoene, tyder alt på at vi vil ha en hovednote igjen om en måned.

Spor | 9to5Mac