Bilder av den nye iPad Pro 2018 er lekket, og det er overraskelser

iOS 12.1 avduker en ny iPad Pro for høst

Apple ga ut den første betaen av iOS 12.1 i går ettermiddag bare ett døgn etter den offisielle lanseringen av iOS 12 for alle brukere. Maskineriet stopper ikke i Cupertino til tross for at det er det en travel uke med alle presentasjonene av den nye iPhone XS.

Den viktigste nyheten i iOS 12.1 er returneringen av en av stjernefunksjonene i denne versjonen: gruppe FaceTime-samtaler. Denne betaen gjenoppretter denne funksjonen som du kan ringe 32 kontakter samtidig.

Men dette er ikke den eneste nyheten som er oppdaget, en ny iPad har dukket opp i koden sammen med muligheten for å bruke Face ID horisontalt.

En ny iPad Pro for neste måned

Den nye betaen av iOS 12.1 refererer til et “iPad2018Fall”, i spansk iPad 2018 høst, i en av kodelinjene relatert til de nye kontrollbevegelsene. Så vi er ikke lenger i tvil om at denne enheten vil bli presentert før heller enn senere.

En av de store glemte av grunntonen til iPhone XS, XR og Apple Watch Series 4 var den ryktet iPad Pro. Denne modellen forventes å redusere rammene til iPhone X-stilen og ha Face ID som en identifikasjonsmetode.

Dette er en viktig oppdatering det er perfekt for Apple å skille den fra iPhone. Det er også mulig at denne begivenheten også vil presentere den nye billigere MacBook.

Det kan interessere deg | En video viser hvordan den nye iPad Pro fra 2018 kunne være

Det er nok Apple arrangerer regelmessig et arrangement i oktober For å presentere iPad eller Mac, ble vi for to år siden presentert for den nye MacBook-proffen med Touch Bar og 4 med iPad Air 2. Hvis Apple fortsetter å bruke de vanlige datoene, tyder alt på at vi vil ha en hovednote igjen om en måned.

Spor | 9to5Mac