Den ber√łmte Facetime-feilen ble oppdaget av en ten√•ring som spilte Fortnite

IOS 12.1 beta: FaceTime-gruppevideoanrop er tilbake

Bare et d√łgn etter utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 12 for iPhone og iPad, har Apple gitt ut en ny beta-versjon for utviklere av mobilprogramvaren. Vi snakker om den f√łrste betaen av iOS 12.1, og dette er noen av nyhetene.

Oppgradering: I tillegg har Apple gitt ut den f√łrste beta-versjonen av watchOS 5.1 og tvOS 12.1, begge utviklerversjonene er n√• tilgjengelige for nedlasting.

Blant noen av de nyhetene som iOS 12.1 vil tilby oss finner vi retur av FaceTime-gruppevideoanrop. Denne funksjonaliteten ble fjernet i den syvende betaen av iOS 12, av Apple ga ikke noen forklaring på det, bortsett fra at den ville komme tilbake i fremtidige oppdateringer.

Det kan interessere deg | iOS 12: alle nyhetene om den nye Apple-mobilprogramvaren

Apple har ennå ikke implementert noen nye funksjoner i både iOS 12 og watchOS 5, for eksempel kompatibilitet med to simkort og eSIM, FaceTime-gruppeanrop og appen EKG til Apple Watch Series 4.

Beskrivelse:

“Denne beta-versjonen av iOS 12.1 inneholder feilrettinger og andre forbedringer.”

‚ÄúIOS 12.1 beta tilbyr st√łtte for √• utvikle iOS-applikasjoner for iPhone, iPad eller iPod touch som kj√łrer iOS 12.1. SDK leveres med Xcode 10.1 tilgjengelig fra Apple Developer Program-siden. For mer informasjon om Xcode 10.1-kompatibilitet og krav, se Xcode-merknadene. ‚ÄĚ

FaceTime-gruppevideoanrop vil tillate brukere å ringe videosamtaler på opptil 32 deltakere. I disse videosamtalene vil brukere også ha muligheten til å bruke den nye Memojis presentert i iOS 12. Den endelige versjonen av iOS 12 gir på sin side brukere nyheter som f.eks Skjermtid, snarveier fra Siri, Målinger, grupperte varsler og mye mer. Vi vil fortsette å se etter alle nyhetene som kan komme i denne betaversjonen av iOS 12.1.