iOS 12.1 blir fornyet med nye emojis, full liste!

iOS 12.1 blir fornyet med nye emojis, full liste!

emojis

Apple lanserte nylig den andre beta-versjonen av iOS 12.1 med funksjonaliteten til gruppe videosamtaler og med 70 nye emojier.

Så snart kan du begynne å bruke de nye og morsomme emojiene på iPhone og iPad. Ja, Bare brukere som har installert iOS 12.1, kan se dem på dine mobile enheter.

Det bitte eplebedriften har designet din egen versjon av emojiene på Unicode 11.0-plattformen. Selvfølgelig vil andre tjenester og operativsystemer også være kompatible med disse emojiene, men hver av dem vil lage sin egen design.

Det kan interessere deg | Dette er de 10 beste emojiene av de 150 som kommer på din iPhone

De nye emojiene for iOS 12.1

Apple viste allerede en kort forhåndsvisning av noen av de nye iOS 12.1-emojiene under Verdens Emoji-dag, og vi har litt av alt, det er emoji for de fleste matfans, for rødhårede, for de skallede, for de mer sportslige , for dyreelskere …

dyr

Mat

Caritas

personer

andre

Som vanlig i iOS emojis vil brukere ha muligheten til å bruke fem forskjellige hudtoner i tillegg til standard gulfarge. I tillegg til mannlige og kvinnelige versjoner av hver emoji. Så disse 70 nye emojiene blir praktisk talt 150.

Video med alle emojiene fra iOS 12.1

I den følgende videoen kan du se på alle de nye emojiene som Apple har introdusert i iOS 12.1:

Nå mangler det bare vent på at Apple skal starte den offisielle lanseringen av iOS 12.1 for iPhone, iPad og iPod touch Eller du kan bare gå foran Beta-programvaren og prøve emojiene nå. Men husk at de bare vil være synlige for brukere som installerer iOS 12.1.

Er du spent på ankomst til den nye iOS 12.1-emojisen? Hva er din favorittemoji? Husk at disse emojiene kan være tilgjengelige mye raskere enn vi forestilte oss … Vi venter på deg i kommentarene!