iOS 12.3.1 forbedrer iPhone-batteriets levetid overraskende

iOS 12.3.1 forbedrer iPhone-batteriets levetid overraskende

I forrige uke slapp Apple iOS-programvareversjon 12.3.1 for alle st√łttede iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller. Denne oppdateringen ble hovedsakelig utviklet for rette feil og forbedre stabiliteten av operativsystemet. S√• vi snakker om en mindre oppdatering.

Men merkelig nok er det en mye mer interessant oppdatering enn noen annen. Og det har den siste tiden blitt oppdaget iOS 12.3.1 forbedrer autonomien til iPhone betydelig. Med andre ord gir det mye lengre batterilevetid, spesielt på eldre smarttelefoner.

Fra YouTube-kanalen iAppleBytes de har utf√łrt en serie tester som sammenligner batterikapasiteten til forskjellige iPhone-modeller i b√•de iOS 12.3 og iOS 12.3.1, vil resultatene overraske deg.

Det kan interessere deg | En ny rapport sikrer at Apple ligger på batteriets levetid på sin iPhone

Resultat av batteritest i iOS 12.3.1

I testbildet kan du se hvordan batterinivået knapt har forbedret seg i iPhone 6S- og iPhone 8-modellene. Imidlertid i Iphone 5s, kl Iphone 6 og i iPhone 7 batteriet har vart mye lenger med iOS 12.3.1.

Det er riktig at vi ikke snakker om en stor batteriforbedring, men det må tas med i betraktningen at det er en enkel programvareoppdatering. Så det har mye meritter, og det blir satt pris på at Apple fortsetter å ha forbrukere av enheter fra tidligere generasjoner i tankene. Vi er sikre på at mange av dere vil være glade for å ha mellom 15 og 30 minutter ekstra batteri om dagen.

Du kan se den komplette batteritesten her:

P√• den annen side korrigerer denne versjonen av mobilprogramvaren for iPhone og iPad ogs√• et par problemer relatert til Meldinger-applikasjonen, om filtrering av meldinger fra fremmede og et annet problem som gjorde at meldinger som “u√łnskede meldinger” ikke vises.