Apple slipper den andre betaen av iOS 12.4 for iPhone og iPad

iOS 12.3: alle nyhetene som kommer til din iPhone med denne viktige oppdateringen

Apple ga i går ut den endelige versjonen av iOS 12.3, den siste oppdateringen som vi vil se før presentasjonen av iOS 13 om bare noen få uker. Denne nye versjonen er den mest stabile som Apple har gitt ut og oppdateringen er sterkt anbefalt, i tillegg til nyhetene er den viktig for sikkerhetsfeil løst.

Den største nyheten som vi finner i iOS 12.3 er den nye TV-appen som allerede er tilgjengelig i Spania, endelig. Men det er det mange andre forbedringer som kan gå upåaktet hen så vi skal gjennomgå de viktigste nyhetene som kommer med iOS 12.3 til iPhone eller iPad.

Den viktigste nyheten som følger med iOS 12.3

Ny TV-app

Det er den viktigste nyheten i iOS 12.3, den nye TV-appen når mer enn 100 land og for øyeblikket i USA inkluderer det så populære tjenester som HBO, Starz eller SHOWTIME. Det forventes at den i september vil integrere den nye tjenesten til selskapet Apple TV +.

Dette er de viktigste nyhetene:

 • Apple TV-appen har en totalrenovert design fremhever utvalget av samlinger og tilpassede anbefalinger.
 • De abonnement på Apple TV-kanaler kan deles med opptil seks familiemedlemmer, uten behov for nye apper, kontoer eller passord.
 • Filmpremierer er tilgjengelige for kjøp eller utleie på Apple TV-appen, i tillegg til hele katalogen mer enn 100 000 filmer og det største utvalget av titler i 4K HDR-kvalitet.
 • Apple TV-appen kan nå på intelligent måte foreslå å spille innhold på Apple TV-er eller på AirPlay 2-kompatible TV-er mer ofte brukt i nærheten.

AirPlay 2-støtte på nye TV-er

Nok en flott nyhet som ble kunngjort for noen måneder siden, AirPlay 2 har allerede truffet noen smarte TV-er Og takket være iOS 12.3 kan vi sende innhold fra vår iPhone eller iPad.

 • Med AirPlay 2 kan du nå dele videoer, bilder, musikk og annet innhold fra iPhone og iPad direkte med din Smart TV kompatibel med AirPlay 2.
 • Med et trykk kan du spill av TV-showet eller filmen automatisk på den siste skjermen som du brukte basert på tid og sted.
 • De Siri forslag Over anbefalte filmer og TV-serier inkluderer nå et alternativ for AirPlay.
 • Alle smarte forslag kommer på selve enheten til garantere personvern av dine personopplysninger.

Følg magasiner på Apple News +

Apples nye abonnementstjeneste for nyheter og magasiner forbedres med iOS 12.3 og blir mye mer dynamisk når du følger en bestemt type nyheter. Synd at det for øyeblikket bare er tilgjengelig i USA.

Nytt på Apple Music

Apple Music-kategorien “For You” nå blir oppdatert flere ganger om dagen med musikalske forslag basert på kriterier som genrer, artister og stiler du liker best.

Feil fikset

Denne oppdateringen inkluderer også noen feilrettinger og forbedringer:

 • Løser et problem som kan hindre Apple TV-fjernkontrollen fra å sette pauser eller kontrollere videoen på pause, eller endre volumet på kompatible mottakere.
 • Løser et problem som kan forårsake Wi-Fi-samtaler vil bli kuttet.
 • Løser et problem som kan forårsake sanginformasjon fra en tilkoblet iPhone vises ikke på skjermen av bilen.