De beste applikasjonene for å laste ned bakgrunnsbilder på din iPhone eller iPad

IOS 12-adopsjon når 50% av iPhone og iPad

Hvis vi for noen dager siden informerte deg om at iOS 12 allerede var installert i 46% av Apples aktive mobile enheter, noe som gjør at det samme antall smarttelefoner og nettbrett eksisterer med iOS 12 og iOS 11, må vi i dag oppdatere informasjonen som fremhever at iOS 12-adopsjon har allerede nådd 50% iPhone, iPad og iPod touch, og overskrider dermed antallet enheter med iOS 11 som for øyeblikket er installert.

Dataene kommer fra en fullstendig analyse av Mixpanel. Sammenlignet med i fjor tok det iOS 11 i måneden å nå 50% adopsjon. I stedet, iOS 12 har lyktes på mindre enn 20 dager. Gode ​​nyheter for Apple. Det ser ut til at selskapet til å fokusere sin innsats på å forbedre ytelsen til det mobile operativsystemet i stedet for å legge til titalls og dusinvis av nye funksjoner har gått bra.

Det kan interessere deg | Hastighetstest: iOS 11 vs iOS 12 på iPhone 6 og iPad mini

Mange tenkte ankomsten av iOS 11 som et dårlig år for oppdateringer til det bitne apple-selskapets mobile operativsystem, og at denne versjonen har blitt plaget av feil, feil, problemer, ustabilitet og avmatninger.

Apple kjempet mot disse problemene med iOS 12, forbedre effektiviteten og stabiliteten betraktelig. Et annet poeng som kan ha påvirket vedtakelsen av iOS 12 positivt, er at denne versjonen tilbyr kompatibilitet med alle iPhone-, iPad- og iPod touch-enheter som kan kjøre iOS 11.

Dataene som deles av Mixpanel er basert på en kombinasjon av analyse av mobilapplikasjoner og websider. Vær det som det kan, Apple har foreløpig ikke oppdatert statistikken sin om implementering av iOS 11, iOS 12 og resten av versjonene av operativsystemet for iPhone og iPad. Den siste oppdateringen av disse dataene var i september, da Apple hevdet at iOS 11 var installert i 85% av terminalene.

Kilde | Mixpanel