Hva har vi savnet mest i iOS 12?

IOS 12 beta bekrefter en av de mest omtalte iPhone-ryktene i år

Apple ga i går ettermiddag ut den femte betaen av iOS 12 for utviklere, noe som betyr at vi står overfor en ganske avansert versjon. August er i ferd med å komme så iOS 12 beta-syklusen nærmer seg ekvator.

Dette betyr at hver gang er det vanskeligere å skjule noen av funksjonene til fremtidige iPhones på iOS 12, siden det er operativsystemet som de nye enhetene vil bli utgitt med. Og det er nettopp det som har skjedd med denne beta 5.

Det kan interessere deg | Dette er den desidert beste iOS 12-funksjonen for iPhone og iPad

iOS 12 bekrefter ankomsten av dual SIM til iPhone

Et av de mest omtalte ryktene i år har vært ankomsten av dual SIM på iPhone, det er en funksjon som i Europa legger vi ikke så mye vekt, men at det andre steder som Asia er ekstremt viktig.

Inntil nå var det bare et rykte, men iOS 12 beta 5 har bekreftet at dual SIM vil komme i en av de neste iPhone-modellene som Apple kommer til å presentere i september. La oss huske at vi vil ha 3 nye iPhone, det doble SIM-kortet kan nå dem alle eller bare en.

I systemet er referanser til dual SIM funnet som “andre SIM-status” eller “andre SIM-skuffstatus”, noe som indikerer at Apple har oppdatert iOS 12 med den hensikt √• v√¶re kompatibel med to SIM-kort. Kanskje for √• teste noen av prototypene deres.

Dobbelt SIM-alternativ vil tillate brukere bytte mellom forskjellige operat√łrer uten √• m√•tte bytte SIM-kort. En funksjon som kan v√¶re viktig hvis du er en bruker som er vant til √• reise mellom forskjellige land.

Det er ikke klart om dette vil være et alternativ med to fysiske kort eller om det vil være et internt Apple-SIM ved siden av det tradisjonelle SIM-kortet. Vi må vente til september for å finne ut av det.

Spor | 9to5Mac