contadores Skip to content

iOS 12 er allerede installert på 75% av enhetene

Før iOS 12 ble presentert på WWDC i fjor, fryktet mange av oss det verste, det det ville bare være en mindre oppgradering forkledd som den store systemoptimaliseringen. Disse mistankene kom fra endringer i Apples programvareutviklingsteam, som etter problemene som nylig oppstod gjennomgikk en stor strategiendring. Det var ikke lenger verdt å legge inn så mange nye funksjoner som mulig, men bare de mest stabile ville bli introdusert.

På denne måten forlot lagene mange funksjoner som skulle frigis med iOS 12 for den neste store systemoppdateringen, og klarte å unngå flere katastrofer. Imidlertid var iOS 12 også en overraskelse, og det var at den klarte å overgå forventningene våre da den dukket opp i hovednoten. Det faktum at oppdateringen er tilgjengelig på flere enheter enn noen gang, har klart å overbevise de fleste brukere om å oppdatere.

Ved inngangen til det nye året har vi kunnet konsultere Apples statistikk angående programvareversjonene av de aktive enhetene, og dataene støtter suksessen med denne nye versjonen. IOS versjon 12 den er allerede installert i 78% av enhetene som ble lansert de siste fire årene, og i 75% av totalen av aktive enheter med iOS. Dermed ville iOS 12 ha en adopsjon som ligner den på iOS 10 i samme tidsperiode.

Det kan interessere deg | 10 fantastiske hemmelige iOS 12-triks for din nye iPad Pro 2018

Avslutningsvis opprettholder Apple sin store fordel i forhold til konkurrentene, som selv om de prøver å lage løsninger for å forbedre distribusjonen av oppdateringer, ikke fullfører dem. Alt dette mens de prøver å forbedre kvaliteten på de nye versjonene, som hadde blitt dårligere frem til ankomsten av iOS 12. Det gjenstår å se om de kan holde tritt for neste oppdatering, som vi vil se under neste WWDC i juni.

via | MacRumors