contadores Skip to content

IOS 12-funksjonene Apple glemte å introdusere på WWDC 2018

Som hvert år forbeholder Apple seg alltid sporadisk overraskelse etter WWDC 2018. Sannsynligvis fordi hver nye versjon av iOS kommer med så mange nyheter at det er umulig å gi tid til å presentere dem alle med den påfølgende demonstrasjonen.

Og dette året har selvfølgelig ikke vært noe unntak. iOS 12 kom med mye nyheter. Men det er fortsatt mange funksjoner som vi fremdeles ikke kjenner …

Dette er noen av iOS 12-funksjoner Apple ikke nevnte under den første konferansen for WWDC 2018-utviklere.

Det kan interessere deg | Liste over iPhone, iPad og iPod kompatibel med iOS 12

Nye iOS 12-funksjoner ikke introdusert på WWDC 2018

1. Jevnere animasjoner

Craig Federighi sa at totalt sett iOS 12 var et mer effektivt, mer stabilt og bedre ytelsessystem. Men det nevner jeg ikke alle animasjoner er mye jevnere. Når du åpner Kontrollsenteret, når du lukker et program eller når du bruker å rulle, er alt mye raskere.

2. Nye iPhone X berøringsbevegelser på iPad

En annen av de store overraskelsene som betaversjonen av iOS 12 har etterlatt oss, er de nye berøringsbevegelsene for iPad. Sveip ned fra øvre høyre hjørne åpner Kontrollsenteret, og sveiper hvor som helst fra Dock tar deg til startskjermen. Apple forbereder grunnen for lanseringen av en ny iPad uten startknapp, og selv om det tar en stund mentalt mekanisere prosessen i overgangDet vil være enkelt å bli vant til de nye berøringsbevegelsene.

3. Automatisk utfylling av SMS-meldinger

Fra nå av, med iOS 12, trenger vi ikke lenger å bytte til Meldinger-appen for å kopiere og lime inn tofaktorautentiseringskoder med apper vi er logget på. iOS 12 gjenkjenner automatisk disse kodene og anbefaler et alternativ. for å fylle tekstfeltet.

4. Automatisk passordutfylling

Med iOS 12 kan vi også glede oss over den store fordelen med få passord til å vises for tredjepartsapplikasjoner, ikke bare passordene som er lagret i iCloud nøkkelring.

5. Animojis-animasjoner er lengre

Apple satte en grense på 10 sekunder for å sende Animojis på iPhone X, men de har økt varigheten i iOS 12 til 30 sekunder å spille inn Animojis og Memojis.

6. Påvisning av blink i Memojis

På WWDC 2018-konferansen så vi hvordan de nye Memojisene tilbød språkdeteksjon … men de sa ikke at det også har blinkdeteksjon. En nyhet som også vil være tilgjengelig i Animojis.

7. Noen ekstra Siri-funksjoner

I følge Apple ser det ut til at Siri vil være i stand til det hjelpe deg med å huske passordene dine. I tillegg vil den også dele noen nysgjerrigheter rundt kjendiser, gastronomi og sport.

Spor | Kanten