contadores Skip to content

iOS 12 inkluderer og forbedrer en funksjon som bokstavelig talt kan redde livet ditt

Enkelte funksjoner på enhetene våre er designet med håp om at vi aldri trenger å bruke dem, at de rett og slett er et alternativ som vi mange ganger ikke engang innser at eksisterer. Men når det trengs, er de alltid tilgjengelige slik at vi kan komme til dem enkelt og raskt. En av disse funksjonene, er iPhone SOS-nødmodus, som også er til stede på andre enheter som Apple Watch.

Denne funksjonen, hvis operasjon vi forklarer i denne artikkelen, lar brukere starte en nødvarsel til favorittkontaktene sine, samt ringe nødetatene i området. Men med iOS 12 også vil tjene til å lokalisere oss raskt i tilfelle det er nødvendig, sender du stedet til operatøren som du er koblet til nesten øyeblikkelig, og i full sikkerhet.

Denne tjenesten, som begynte å bli introdusert i den siste iOS 11.3-oppdateringen, vil tjene til å gjøre det lettere for nødetatene å finne brukere med mye kortere responstid, noe som er spesielt viktig i alvorlige tilfeller. Imidlertid foreløpig det vil bare fungere i USA, siden det er en funksjon som må aktiveres på begge sider. I land som Spania har vi alternativer som AlertCops som fungerer på lignende måte.

Det kan interessere deg | Apple Watch, den nye arkenemien til hotlines

Selv om vi, som vi sa i begynnelsen av denne artikkelen, håper at vi aldri trenger å bruke disse funksjonene, skader det ikke å vite at den eksisterer. Og selv om den ikke er aktiv i mange land, som det vil sannsynligvis være et spørsmål om tid, det vil sikkert komme godt med alle de som har muligheten til å reise til det amerikanske landet.

Og du, visste du at denne typen funksjoner eksisterte?

Kilde | manzana