contadores Skip to content

iOS 13.5.1 genererer iPhone-batteriproblemer for mange brukere

batteriUtvalgt bilde | Hvilken

Etter oppdateringen av iOS 13.5.1 har mange brukere begynt å rapportere et generelt problem knyttet til batteriforbruk.

For hva som ser ut til å være, denne versjonen av den mobile operativsystemprogramvaren for iPhone bruke mye batteri.

Det kan interessere deg | 13 triks for å forbedre batterilevetiden til din iPhone med iOS 13

Batteriproblemet i iOS 13.5.1

Som rapportert av ZDNet, dukker det opp et problem – uavhengig av hvilken iPhone-modell du bruker – etter installasjon av iOS 13.5.1 som gjør at enhetens batteri tappes raskere.

Dette problemet får iPhone til å overopphetes og tømme batteriet raskere. Det ser ut til at problemet er relatert til funksjonaliteten til bakgrunns-appoppdatering —Og det er en av funksjonene som bruker mest batteri.

IOS 13.5.1-versjonen ble utgitt 1. juni, og inneholdt lite mer enn en oppdatering for det siste Unc0ver Jailbreak.

Løsningen på problemet er ganske enkel. Bare slå av bakgrunnsapp-oppdatering fra Innstillinger> Generelt> Bakgrunnsoppdatering. Dette vil dempe det drastiske strømforbruket til programvaren. Heldigvis ser det ut til at Apple allerede har løst problemet med iOS 13.6-versjonen, selv om det foreløpig er i beta.

Dette problemet kommer noen uker etter at Apple har introdusert nyheten om iOS 14 og har gitt ut den påfølgende betaversjonen. Den neste versjonen vil tilby mer fleksibilitet, mer tilpasning og alle slags forbedringer på forskjellige områder av operativsystemet. Som vanlig hvert år slippes den endelige offentlige versjonen av iOS 14 i september, etter presentasjonen av de nye iPhone-modellene. Og det vil sannsynligvis gjøre det sammen med iPadOS 14, programvareversjonen for Apple iPad-enheter.