IOS 13.5 ser ut til å ha forbedret batterilevetid på disse iPhone-modellene

iOS 13.5

oppdatering iOS 13.5 er nå tilgjengelig for nedlasting og selv om det er seks hovednyheter om denne versjonen. Batteriytelsen er også forbedret på noen iPhone-modeller.

iOS 13.5

For snart en uke siden lanseringen av iOS 13.5 er det til og med kjent at denne versjonen er kompatibel med en ny Jailbreak.

Og selv om det allerede er avklart at det med iOS 13.5 ikke er mulig å låse opp Face ID med en maske, nå er det på tide å snakke om en detalj som ikke kunne overses. Tilsynelatende har batteriet blitt bedre med denne oppdateringen.

ios 13,5 batteri

Batteri med iOS 13.5

Batteriforbedringen på visse iPhones ble merkbar siden beta 3, men med iOS 13.5-versjonen kan brukere generelt allerede ha større ytelse og varighet i noen modeller. Denne gevinsten Det kan hovedsakelig skilles i iPhone 8 og iPhone XR, mens i iPhone 11 og iPhone 11 Pro er realiteten at endringene er minimale sammenlignet med forrige versjon.

Det gjenstår fortsatt for noe team å bekrefte med bevis på at denne forbedringen i batteriet er reell og ikke bare oppfatninger fra noen brukere.

I tilfelle du har problemer med iPhone-batteriet Det anbefales å overvåke og evaluere ytelsen i “Innstillinger> Batteri> Batterihelse”. Gjennomgang av tilstanden og mulig slitasje vil bidra til at situasjonen løses eller forbedres. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å snu det med disse tipsene for de vanligste iPhone-batteriproblemene.

Iphone batteriproblem

Det er viktig oppdatering til iOS 13.5 i tilfelle enheten er kompatibel, fordi den i tillegg til å rette opp feil og tilby nyheter, hjelper iPhone-batteriet. Oppdateringer er definitivt en av de mest nyttige måtene å forlenge levetiden til en iPhone på.

Du kan utføre oppdateringen fra enheten din ved å gå til “Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering”, eller du kan også gjøre det ved å bruke datamaskinen. Husk å lage en sikkerhetskopi å ha en sikkerhetskopi i tilfelle en feil i installasjonen av det nye systemet.