iOS 13 løser et av problemene med FaceTime og videosamtaler: øyekontakt

Den tredje betaen for utviklere av iOS 13 ankom i går med noen viktige nyheter, vi har allerede fortalt deg om den nye mulige funksjonen til iOS for å overføre filer mellom enheter, men nyheten slutter ikke der. Apple har inkludert a ny funksjon kalt FaceTime Attention Correction som vil rette blikket vårt når vi ringer en FaceTime-samtale.

Under FaceTime videosamtaler øyekontakt mellom de to brukerne som kommuniserer er ikke vanlig siden alle ser på skjermen og ikke på kameraet på enheten. Med iOS 13 vil dette løses på en utrolig måte.

Hva er FaceTime Attention Correction?

Et av problemene med videosamtaler er den såkalte “øyekontakten”, i motsetning til hva som skjer når vi er i person, når vi foretar en videosamtale av FaceTime, ser vi på enhetsskjermen for å se den andre personen og ikke kameraet , derfor Det ser ut til at vi ikke ser inn i hverandres øyne. En ny iOS 13-funksjon fikser dette utrolig i programvare.

I videoen over kan du raskt se justering av programvare som Apple lager i øyeområdet til hver bruker for å få det til å se ut som om vi ser på den andre brukerens mening. Denne modifiseringen bruker ARKit og er foreløpig bare tilgjengelig på iPhone XS og XS Max, vi vet ikke om den vil bli utvidet til nye enheter i fremtiden.

Det er absolutt en interessant forandring som vi til nå ikke har sett, en av de små nyhetene som kan gå upåaktet hen, men som sikkert har vært en skikkelig hodepine når du utviklet den. Husk at du kan installere iOS 13 beta veldig enkelt ved å følge veiledningen vår.