Alt vi vet om iOS 13 til 24 timer etter presentasjonen

IOS 13 masselekkasje: mørk modus, multitasking redesign, nye bevegelser, nye apper og mye mer

Alle de tidligere ryktene tyder på at iOS 13 vil være en liten revolusjon, spesielt på iPad. Etter en versjon som iOS 12 som klarer å forbedre både stabilitet og ytelse Det er en stor forandring, og vi vil se det om bare noen måneder på WWDC 2019.

Som Guilherme Rambo, utvikler, håper jeg å finne lekkasjer innen iOS på 9to5mac, iOS 13 kommer med gode nyheter som vil glede mange.

Alle lekket nyheter om iOS 13

Guilherme Rambo har fått hjelp av et annet kjent filter, Steve Troughton-Smith, og noen kilder for å gjøre oss kjent noen av de viktigste nyhetene som kommer med iOS 13.

Mørk modus

En av de mest etterlengtede funksjonene på mange år vil komme til iOS med den 13. versjonen. Han ny mørk modus vil være veldig lik den vi har i macOS Mojave og kan aktiveres fra systeminnstillingene. Å være lik macOS betyr at hver app vil kunne tilpasse seg den nye mørke modusen.

Ny multitasking med vinduer og faner

IPad kommer til å være en av de store fordelene med ankomsten av iOS 13, og en av disse nyhetene vil forbedre produktiviteten. Som Rambo har kommentert, vil vi ha det Ulike vinduer og faner tilgjengelig i hver applikasjon likt hvordan Split View fungerer på iPad.

Bevegelse for å angre

For øyeblikket å angre noe på iPhone eller iPad må vi riste enheten, dette er noe veldig få brukere vet. Derfor Apple ønsker å implementere en ny gest for å angre det ville du gjøre ved å skyve med tre fingre på tastaturet.

Forbedringer i Safari, Mail og påminnelser

Flere applikasjoner vil bli dypt fornyet med iOS 13. Safari vil inkludere spesifikke innovasjoner for å forbedre brukeropplevelsenFor eksempel vil systemet huske sidene vi ønsker å åpne i en stasjonær versjon. Mail vil være en av de nye appene og vil være mye smartere med nye kategorier.

Når det gjelder påminnelser-applikasjonen, spesifiserer Guilherme det vil bli fullstendig omgjort For å gjøre vår daglige enklere vil denne redesignen også komme til macOS.

Ny volumindikator

En av de store hatede blant alle brukere vil forandre seg for alltid i iOS 13. iOS-volumindikatoren er en spesialist på å dekke skjermen når du trenger det minst, Apple vil endelig endre det og det vil ikke hindre visjonen vår.

Disse er noen av nyhetene som kommer sammen med iOS 13, men kan være mer. Vi er allerede ivrige etter å se hva Apple har i vente for oss, det er mindre og mindre.