contadores Skip to content

iOS 14: 3-nyheter som kommer til Magnifier

forstørrelse ios 14 app

Apple har arbeidet i årevis for å gjøre iOS til det mest tilgjengelige systemet på markedet. En rekke mennesker med syn-, hørsels- eller mobilitetsproblemer velger en iPhone eller iPad for de avanserte tilgjengelighetsfunksjonene. En av disse tilgjengelighetsfunksjonene er forstørrelsesglasset, som lar oss dramatisk øke størrelsen på en tekst som vi ikke kan lese.

Denne funksjonen var til nå noe skjult innenfor tilgjengelighetsinnstillingene til iOS, selv om den hadde en dedikert knapp i Kontrollsenteret. Men i iOS 14 går forstørrelsesglasset et skritt videre og nå vi vil ha en spesifikk applikasjon på startskjermen med et fornyet grensesnitt for å forbedre opplevelsen.

Forbedringene av Forstørrelsesglasset i iOS 14

Mange av dere synes kanskje at disse forbedringene er ubetydelige, men for andre brukere er de essensielle Og det er beundringsverdig at Apple bruker så mye krefter på denne typen funksjoner som de aller fleste brukere ikke bruker, men som for et mindretall er veldig viktige.

Ny app

Det er en av de viktigste nyhetene, nå har vi det en app dedikert til Forstørrelsesglasset som vi kan inkludere på startskjermen. Til nå måtte du bruke tilgjengelighetsalternativene ved å trykke på sideknappen tre ganger eller gjennom Kontrollsenteret, men det vil ikke lenger være nødvendig.

Hvis vi går opp Innstillinger> Tilgjengelighet> Forstørrelsesglass, vil vi se en ny knapp for å aktivere denne funksjonen. Når den er aktivert, vil Lupa-appen vises på startskjermen, og aktiveres også ved å trykke på sideknappen tre ganger. Nedenfor kan du se det nye grensesnittet i iOS 14, til venstre, og det i iOS 13, til høyre.

forstørrelsesglass ios 14 vs ios 13

Nytt grensesnitt

Lupas grensesnitt har endret seg litt i iOS 14 med nye funksjoner. I tillegg til den visuelle endringen, hva mer høydepunktene i det nye grensesnittet er de nye knappene for å justere forskjellige alternativer. Vi har fire nye knapper som vises når vi sveiper litt opp:

  • lysstyrke, med glidebryteren kan vi endre lysstyrken.
  • Kontrast, med en glidebryter kan vi endre kontrasten.
  • filtre, kan vi bruke forskjellige fargefiltre.
  • Lantern, vil vi slå på blitsen.

Ved å trykke på innstillingsknappen nederst til venstre kan vi velge hva er de viktigste innstillingene for oss og flytt dem til de primære kontrollene. Ved å gjøre det vil vi ha en rask justering av disse kontrollene og linjen deres, slik at vi kan skyve for å øke eller redusere den spesifikke justeringen.

forstørrelse ios 14

Flere skudd

En annen nyhet ligger nederst til høyre og kalles Multiple shot. Når aktivert Vi vil kunne ta flere bilder for å se dem alle på rad utvide og gjøre justeringer vi trenger. Disse bildene vil ikke bli lagret på hjulet og vi kan konsultere dem ved å klikke på Vis-knappen, som vil indikere antall bilder vi har tatt.

forstørrelsesglass ios 14 2

Det kan interessere deg | Hvordan skjule startsiden på iOS 14

Det er mange nyheter som kommer til Magnifier, som nå er en app til av systemet. Mange av dere tror kanskje at dette er det samme som å zoome med kameraet, men det er det ikke. De IOS-forstørrelsesglass har større forstørrelse enn kameraapp-zoom, og det gjelder også en serie forbedringer av bilder med fokus på å forbedre skarpheten i tekstene.