iOS 14: noen ting vi ønsker å se i Apples operativsystem

iPhone 11 og iPhone 11 pro

Ankomsten av iOS 13 var en stor endring i iPhone’s mobilprogramvare, faktisk var det en av de viktigste iOS-oppdateringene i historien til selskapet.

Det fornyet mange av aspektene ved operativsystemet fullstendig. Fra endringene implementert i utformingen av grensesnittet til applikasjoner som Notater og påminnelser til måten vi logger inn på noen apper, også gjennom introduksjonen av den populære mørke modusen og dusinvis av nye funksjoner.

I tillegg hadde Apple ansvaret for betydelig forbedring av personvernet og sikkerheten til systemet, samt innføring av nødvendige endringer der Android langt overgikk iOS. Men som alle andre operativsystemer er ikke iOS 13 perfekt. Det er alltid ting å polere, funksjoner å innlemme og elementer å forbedre. Det er grunnen til at vi i dag skal snakke om noe av det beste vi tror iOS 14 Det skal omfatte i år 2020.

Det kan interessere deg | Bør pneumofisme være grunnlaget for iOS 14-designet?

iOS 14: Apple bør inkludere noen av disse nyhetene

En utgivelse med færre feil og feil

iPhone iOS 13

Da Apple offisielt ga ut iOS 13, fikk OS-versjonen mye kritikk fordi det fulgte med mange feil og feil. Noen brukere klaget over problemer med Bluetooth-tilkobling, Wi-Fi-tilkobling, feil i applikasjoner som Mail og til og med tastaturproblemer. Apple var raskt ute med å gi ut oppdateringer med alle slags fikser for de feilene. Noe de burde ha gjort lenge før de lanserte iOS 13.

Faktisk er det rykte om at Apple planlegger å endre iOS 14-vurderingsprosessen for å løse dette problemet. Fra nå av vil programvareingeniørene i selskapet av bitt eple-logoen kunne aktivere den nye programvarefunksjonene én etter én for å sjekke om alt fungerer riktig, siden systemet vil tillate hver funksjon å bli aktivert separat i utviklingsfasen.

For å sikre at brukerne fortsetter å oppdatere programvaren sin til den nyeste versjonen, må Apple sørge for at brukerne er sikre på en stabil, feilfri opplevelse. Og vi håper dette er tilfelle med iOS 14.

Det kan interessere deg | 13 små visuelle detaljer om iPadOS 13 som utgjør forskjellen sammenlignet med Android

En smartere versjon av Siri

siri

IPhone-programvare har blitt smartere og mer proaktiv de siste årene. I stor grad takk til alle de nye integrasjonene Siri har mottatt. Nå tilbyr iOS-virtuelle assistent alle slags forslag basert på e-post, surfehistorikk og kalenderhendelser.

Men vi håper Siri fortsetter å bli smartere og smartere med nye funksjoner. Spesielt innen applikasjonsstyring. Både på nivå med forslag og på nivå med samhandling med tredjeparts applikasjoner, ikke bare med originale iOS-applikasjoner.

Det kan interessere deg | Vi har allerede det første konseptet med iOS 14, og det ser fantastisk ut

En mer nyttig låseskjerm

lås

For øyeblikket tilbyr ikke iOS-låseskjermen mange funksjoner eller nyttige elementer. Ja, det er riktig at det lar deg raskt få tilgang til andre applikasjoner som for eksempel kamera med en enkel berøringsbevegelse. Men Android-konkurransen har vist Apple det låseskjermen kan inneholde mange flere nyttige funksjoner for brukere. For eksempel lar Samsung deg legge til snarveier og informasjon som for eksempel værdata.

Apple kan bli inspirert av watchOS til å forbedre låseskjermen på iPhone-en i iOS 14. Det er klart at brukergrensesnittet gir mye mer mening i en Apple Watch, men de kan bruke mange av elementene og integrere dem i låseskjermen. Selvfølgelig, uten at det er for fullt av innhold.

Ekte multitasking

multitask

Multitasking er en funksjonalitet som har vært til stede lenge på Android-enheter og også på Apples iPad. Men det har aldri kommet seg til iPhone-skjermen. iOS 14 kan avslutte ventetiden og tillate brukere som kan dele skjermen på smarttelefonene dine for å kunne samhandle med to applikasjoner samtidig. Det er uten tvil en av de mest nyttige funksjonene som kan komme til iOS 14.