free estadisticas Saltar al contenido

iOS 14 vil gi ut nye varsler og utvidet virkelighet i iOS 14

marzo 23, 2020

Det er fortsatt noen måneder å offisielt kjenne til nyhetene som vil bringe iOS 14 og resten av nye versjoner av Apples operativsystemer, men litt etter litt kommer det lekkasjer som etterlater spor. Dagens har de på 9to5Mac, og det beskriver Hva er nytt i Søk-applikasjonen (tidligere kalt Finn min iPhone og fusjonert med 'Finn mine venner' i iOS 13).

En av disse nyhetene vil være maktens varsle noen når en person ikke ankommer et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Dermed kan for eksempel foreldrene til en mindreårig motta et varsel når den mindreårige ikke kommer på skole eller hjem. Den nåværende funksjonaliteten som foreldrene blir varslet med når barnet kommer til tiden, blir omgjort: i stedet for å avbryte oss når alt går bra, avbryter det når noe går galt.

Søker etter enhetene våre i AR

LiDAR

Nok et nytt søkevarsel vil hoppe når noen forlater et bestemt sted for tidlig, perfekt for å oppdage om mindreårige hopper over klasser. Jeg setter meg alltid inn i tilfeller av picaresque eller dårlige intensjoner, men det kan også være en god måte å se eventuelle uforutsette endringer i barnas plan og få det godt overvåket.

Apple promoterer ikke tilkoblingen til den nye iPad Pro på eksterne skjermer, og det skaper mer 'hype' med iOS 14

I tillegg vil Søkeapplikasjonen også kunne integreres med augmented reality-grensesnitt. Det er et fremskritt som passer mye med LiDAR-sensoren til den nye iPad Pro, og med flere mulige nyheter som enheter i påvente av presentasjon inkluderer. For ikke å snakke om AirTags, selvfølgelig, som ser ut til å være i forbindelse med den nye søkingen fra iOS 14. Vi vil fortsette å være på utkikk etter nye rykter.

del
   
         iOS 14 vil gi ut nye varsler og utvidet virkelighet i iOS 14