contadores Skip to content

iOS 6.0.2 øker for mye batteriforbruk

For et par dager siden slapp Apple versjon 6.0.2 av iOS for å fikse problemene som hadde oppstått med WiFi-tilkoblingen på iPhone 5 og iPad mini. Denne oppdateringen er den første publisert av Apple, og den er ikke kompatibel med alle selskapets iOS-enheter, en noe underlig måte å betjene på, med hensyn til hva vi er vant til.

iOS 6.0.2 påvirker batteriforbruket til iPhone 5 og iPad mini negativt

Fortsatt ble oppdateringen utgitt, og brukere med en iPhone 5 eller iPad mini (eller begge deler) var raske med å installere denne oppdateringen som lovet å avslutte tilkoblingsproblemer med WiFi-nettverk. Tilkoblingsproblemene var riktignok løst, men i noen tilfeller genererte oppdateringen et nytt problem.

Apple-støtteforum mottar mange klager fra brukere som hevder at etter installasjonen av iOS 6.0.2 på enhetene deres, har batterilevetiden blitt utrolig redusert. Mange brukere hevder at autonomien til enhetene deres har sunket så mye at det nå er umulig for batteriet til enheten å vare en hel dag uten å bli ladet opp.

Det er tilsynelatende indikasjoner på at problemet som dette overdrevne batteriforbruket genererer er nøyaktig det samme som iOS-oppdateringen prøvde å løse– Enhetens WiFi-tilkobling.

For øyeblikket har ikke Apple snakket, og vi vet ikke om de allerede er ute etter en løsning på problemet, eller tvert imot løsningen vil fortsatt ta en stund.

Har du noen av enhetene som er kompatible med iOS 6.0.2? Har du fått noe problem av denne typen?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Tibbits