contadores Skip to content

iOS 6.1.2 Blir den mest utvidede versjonen på bare fire dager

For en drøy uke siden slapp Apple versjon 6.1.2 for sitt iOS-operativsystem. Faktisk har den nye oppdateringen ikke innarbeidet vesentlige endringer, den løste bare et problem relatert til Exchange-kontoer som dukket opp i versjon 6.1 som forårsaket en økning i nettverksaktivitet og en følgelig redusert batterilevetid. Problemet var i synkroniseringen av Microsoft Exchange-kalendere, som ikke fullførte tilkoblingen til serveren og gikk inn i en uendelig sløyfetilstand, og dermed påvirket de fleste iPhone-modeller og spesielt 4S.

Versjon 6.1.2 har blitt en mager uke siden lanseringen i den raskest mottatte iOS-versjonen ennå. Studien er utført av Pus, et selskap som spesialiserer seg på reklame og markedsføring i nettverket, og som har reflektert gjennom en registrering av trafikken på mer enn 10 millioner enheter fra 19. februar til natten 25, hvordan iOS 6.1.2 representerer mer enn 35% av nettrafikk i Nord-Amerika.

Disse imponerende tallene antyder at brukere foretrekker å holde seg oppdatert om emnet for oppdateringer, men som selskapet selv indikerer. Pus, dette handler om “en stor prestasjon”Det må huskes at denne siste versjonen nådde på bare 48 timer antallet nedlastinger registrert av iOS 6.0, den første versjonen av sjette generasjon av apple sitt mobile operativsystem som blant annet omfattet en utvidelse av språkene som støttes av den virtuelle assistenten Siri og de nye Apple-kartene.

Det må også huskes at Jailbreak of the boys of Evasi0n er kompatibel med denne siste versjonen av operativsystemet, noe som i stor grad forklarer den raske implementeringen av dette på iPad, iPhones eller iPod Touch, både for de som hadde Jailbreak som de som ikke gjør det.

For tiden er 92% av iPhone på markedet oppdatert til en versjon av iOS 6, så vi kan vurdere at den siste generasjonen av Apples mobile operativsystem har vært en fullstendig suksess. Til tross for den første motviljen som forårsaket noen i lanseringen (kart og derivater-tema), har vi sett hvordan brukerne gradvis har oppdatert til den nyeste versjonen. Trykket som mange manglet, for å kunne Jailbreak enheten og ha Google Maps-applikasjonen, har allerede blitt gitt, så vi ser hvordan aksept av iOS 6 allerede er praktisk talt total.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | MacNN