iOS 6.1.x har ubundet jailbreak fra redsn0w

Mye sies denne uken, sammenfallende med julen til iOS 7. Selvfølgelig, med ankomsten før 2014 av en jailbreak for iOS 7 som så ut til å aldri ville nå markedet, alt er forståelig. Imidlertid, med så mye raseri å prøve det ut, og så mye kritikk som det oppsto på nettet for at det kunne være ondsinnede Cydia-justeringer, har vi glemt noe viktig. Hva skjer med jailbreak for den som ikke har oppdatert til iOS 7?

Også. Brukere som ikke vil bruke enheten eller et spørsmål om sine egne preferanser oppdatering til iOS 7, og er i en av versjonene av iOS 6.1.x har fortsatt et alternativ å glede seg over alle funksjonalitetene ved låsningen av Apple-operativsystemet, til tross for at funksjonen publisert av evad3rs ikke støttes.

Og er at i dag lærer vi at faktisk for dem, for de som ruller med versjoner mellom iOS 6.1 og iOS 7, og vil beholde sitt nåværende operativsystem, er det et alternativ å integrere jailbreak til enhetene sine. Det er en funksjon via redsn0w, og du kan finne alle instruksjonene for å utføre den gjennom instruksjonene publisert av iH8snow.

Vurder selvfølgelig at i dette tilfellet jailbreak for iOS 6.1.x er av den ubundne typen, noe som betyr at du må koble den til datamaskinen hver gang du slår av enheten for å glede deg over den.