IOS 6 3D-kart Få kjørt på en iPhone 4

Flaggskip-funksjonen til iOS 6 var Apples nye proprietære kartleggingssystem, med din trinn-for-trinn-guide for å nå et mål og de splitter nye 3D-bygningene. Imidlertid var mange skuffet over å se at den bare kunne kjøres på enheter med en A5- eller A5X-prosessor, det vil si iPhone 4S, iPad 2 eller den nye iPad.

Ut fra det vi har sett, fungerer trinnvise instruksjoner litt i sprang. Og 3D-gjengivelse av bygninger kjører ikke så veldig greit. Guiden for å installere den, uten engang å ha Cyidia, er tilgjengelig på nettstedet til forfatterne. Selvfølgelig er den bare tilgjengelig foreløpig på russisk.

Selv om det, som vi har sagt, ikke fungerer helt som det skal, er det riktig det er et stort skritt mot fremtidig kompatibilitet med eldre enheter. Og bare noen dager etter lanseringen av systemet.

Her er en video der russerne kjører de nye kartene for iOS 6 på en iPhone 4:

Interessant sannhet? Det er bra å se hvordan oppfinnsomheten til brukerne overstiger barrierer som teknologien plasserer i alle enheter.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog