iOS 6 ber deg nå om tillatelse til å samle inn dataene dine

iOS 6 ber deg nå om tillatelse til å samle inn dataene dine

Endringene introdusert av Apple i utviklingen av den nyeste versjonen av iOS er ikke få. Selv om mange av dem opptrådte med hype og cymbal på Keynote of the WWDC 2012, i disse dager blir vi kjent med noen veldig interessante funksjoner.

I dag skal vi se p√• den nye personvernkontrollen. N√•, f√łrste gang vi legger inn et program, vil vi hoppe over en boks som vil sp√łrre oss om hvilken informasjon som vil v√¶re tilgjengelig. Vi husker at dette bare ble gjort for lokalisering.

Spesifikt lar iOS 6 oss konfigurere personvernet på tilgang til kontakter, kalendere, påminnelser, bilder og beliggenhet. Og denne konfigurasjonen vil være separat for hver applikasjon.

Det er godt √• vite at Apple bryr seg om at brukerne f√łler seg trygge p√• hvor dataene v√•re havner. Etter skandalen i fjor om lokasjonene som ble frelst, ser det ut til at epleselskapet er villig til gi brukeren mer kontroll over personvernet til appene.

Forhåpentligvis forsvinner med applikasjoner som disse noen applikasjoner som gjorde en tvilsom bruk av dataene våre fra App Store.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!