iOS 6 er allerede installert på 15% av enhetene

iOS 6 er allerede installert på 15% av enhetene

Det er ingen hemmelighet at før utgivelsen av noen ny versjon av iOS, skapes det en enorm forventning rundt hvordan de nye funksjonene deres vil fungere på enheten vår. I dette tilfellet har det ikke vært noen unntak, siden millioner av iPhones og iPads nå har operativsystemet sitt fullstendig oppdatert.

I løpet av de første timene som iOS 6 var tilgjengelig, iTunes opplevde trafikkpikes som bekreftet at dette var versjonen av iOS som installerte i raskeste hastighet i hele historien.

I følge en studie utført av konsulentfirmaet Chitika, mer enn 15% av nettrafikken som kom fra iOS-enheter, de gjorde det med den nyeste versjonen av operativsystemet. Dessuten har trafikken blitt opprettholdt siden den gang, og viser at det er en strukturell trend, som vi kan utlede at minst 50 millioner enheter er oppdatert.

Selv om denne studien ikke har vitenskapelig validitet, gjør den det gir oss en ide om hva som er den generelle trenden for brukere: oppdater den første dagen den er tilgjengelig. Sannheten er at statistikken er samlet inn fra data fra annonser innebygd i noen apper, så prosentandelen kan avvike i noen punkter fra de faktiske dataene.

Husk også at folk som oppdaterer smarttelefonen, bruker mer tid på å bruke den, slik at den faktiske verdien kan være noe mindre. I alle fall den naturlige tendensen til Apple-enheter er at de blir oppdatert i løpet av få dager som følger lanseringen av en ny iOS-revisjon.

I motsetning til dette har vi dataene fra Android versjon 4.1 (Jelly Bean), som etter to uker på gaten bare ble funnet i 1,2% av enhetene.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog