contadores Skip to content

iOS 6 vil gi store endringer i kamera- og fotoapper

Analytiker Shaw Wu, fra konsulentfirmaet Sterne Agee, har skrevet i et notat til kundene sine om at Apple jobber med en Stor oppdatering for innfødte apper for kamera og bilder.

Selv om det ikke er noe ekstremt overraskende, er sannheten at det er hyggelig å vite det Apple hviler aldri på laurbærene med appene sine innfødt, leter alltid etter en måte å forbedre dem og gjøre dem mer nyttige eller funksjonelle.

Det er snakk om at ideen er inkluderer sosiale alternativer for å dele bilder og videoer raskere. Det antas også at videoene kan synkroniseres ved hjelp av iCloud, for å spille inn dem med iPhone og øyeblikkelig kunne redigere dem på iPad.

Hovedideen er det brukere må trekke mindre enn tredjepartsapplikasjoner å administrere bildene dine som Instagram. Dette selskapet, nøyaktig, var det som Tim Cook sa ikke var interessert i å anskaffe det etter å ha blitt spurt om kjøpet av Facebook, verdsatt til en milliard dollar.

Hva ber du om de nye foto- og kamera-appene?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog