iOS 7.0.2 nå tilgjengelig for alle kompatible iPads og iPhones

Apple slipper iOS 7.0.2 for å fikse et stort sikkerhetshull

Rett etter utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 7 ble det oppdaget en sikkerhetsfeil som gjorde at enheten kunne låses opp uten behov for å kjenne til låskoden. Apple var klar over problemet, og selskapet har handlet raskt for å løse problemet. Hvordan? Slipper iOS versjon 7.0.2 for alle kompatible enheter.

update-ios-7-0-2

Den nye versjonen er nå tilgjengelig for å laste ned via OTA (Over the Air) eller direkte ved å koble enheten til datamaskinen og laste den ned fra iTunes.

I følge Apple er denne nye versjonen av iOS 7 fikse feilen som tillot deg å låse opp enheten din uten å vite koden og angi også det greske tastaturet som et alternativ når du skriver inn passordet.

Oppdateringen er ganske lett. I mitt tilfelle har jeg vært i stand til å sjekke den på en iPhone 4s, og vekten er bare 19,5MB, så vi tviler på at den vil gjøre noe mer endring i enhetene enn Apple kommenterer.

Hvordan installerer jeg iOS 7-oppdateringen?

iOS 7 er den nyeste versjonen av operativsystemet for iPad og iPhone. Den endelige versjonen kom for bare 8 dager siden, og Apple har ikke hvilt på laurbærene og vil snart løse det første store sikkerhetsproblemet som har dukket opp.

ios-7-3

Adopsjonen som iOS 7 har er veldig stor. Vi er allerede mer enn 50% av brukerne av iOS-enheter som har oppdatert og det ser ut til at antallet fortsetter å øke med en veldig god hastighet.

iOS 7 er den dypeste fornyelsen av operativsystemet iPad og iPhone siden det ble født i 2007 (det ble kalt iPhone OS på den tiden). Den estetiske endringen har vært radikal, og hele systemet er lastet med nye funksjoner og funksjoner som gjør det til et av de beste operativsystemene for mobile enheter på markedet.

Slik installerer du iOS 7.0.2 på iPad eller iPhone alt du trenger å gjøre er å få tilgang til Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering og følg instruksjonene på skjermen eller koble den til en datamaskin med iTunes og klikk på oppdateringsalternativet. Prosedyren er veldig enkel, og avhengig av enheten vil den gå mer eller mindre raskt, men normalt tar det ikke mer enn noen få minutter. Som alltid er det lurt å ta en sikkerhetskopi før du starter oppdateringen, de mislykkes vanligvis ikke, men det er alltid bedre å sørge for.