iOS 7.0.4 vs iOS 7.1 Beta 3, hastighetstest

iOS 7.0.4 vs iOS 7.1 Beta 3, hastighetstest

iOS 7.0.4 vs iOS 7.1 Beta 3, hastighetstest

At programvaren er en veldig viktig del av hvilken som helst elektronisk enhet er ikke-brainer. Brukeropplevelsen som brukeren har med en viss enhet vil i stor grad avhenge av programvaren. Når det gjelder smarttelefoner, som på datamaskiner, nettbrett, etc., er det et aspekt som vi til og med kan kalle kritisk på grunn av den store bruken vi bruker, og i berøringsenheter blir det enda viktigere.

Vi kan være takknemlige for at produsentene og designerne av disse enhetene er klar over dette og prøver å forbedre ytelsen som et mobilt operativsystem kan ha med hver nye versjon som de gir ut. Dette er tilfelle Apple med sine versjoner av iOS både definitive og Beta, og det er grunnen til at vi i dag gir deg en sammenlignende video av hastigheten den gir. iOS 7.0.4 (stabil versjon) vs. ny iOS 7.1 Beta 3 nylig utgitt av den nordamerikanske produsenten.

I videoen kan vi se en svart iPhone 5 som kjører iOS 7.1 beta 3 og den hvite iPhone 5 med iOS 7.0.4, den siste stabile versjonen av Cupertino-operativsystemet.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige