iOS 7.1 Beta 2 er nå tilgjengelig

iOS 7.1 Beta 2 er nå tilgjengelig

iOS 7.1 Beta 2 er nå tilgjengelig

Utviklere som kjører programmer for Apple mobilplattform, kan nå laste ned fra Apples offisielle depot iOS 7.1 beta 2. De som bruker testenheter, mottar den også via OTA og med byggenummer 11D5115d. Siden det er en beta-versjon, er det klart at mottakerne ikke er sluttbrukere, men utviklerne og har som formål å teste den nye versjonen av iOS 7.1 beta 2. Husk at den nyeste versjonen som er tilgjengelig for allmennheten er iOS 7.0.4 og det iOS 7.1 Den ble utgitt i betaform for omtrent en måned siden.

Den nye betaen av iOS 7.1 er ansvarlig for å forbedre noen av feilene som dukket opp i den første betaen. Omorganiser noen innstillingsmenyer og nye innstillinger vises angående TouchID og alternativene på låseskjermen. Imidlertid er noen feil som vises på den andre siden, ikke glem at vi står overfor en betaversjon av iOS 7.1. Disse feilene har å gjøre med anvendelsen av lydbøkene. Andre feil funnet i denne betaen har å gjøre med 32-biters applikasjoner som kjører på enheter som har den nye 64-biters prosessoren, A7 (iPhone 5s, iPad Air eller iPad Mini med netthinne). Disse applikasjonene har problemer hvis de bruker Bluetooth-tilkoblingen. Alt dette indikerer noe normalt, og det er at vi tilsynelatende fremdeles må vente litt tid på å ha iOS 7.1 på en stabil måte og for alle brukere.

iOS 7.1 Beta 2 er nå tilgjengeligiOS 7.1 Beta 2 er nå tilgjengelig

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige