iOS 7.1 beta 3, changelog eller changelog

Apple har vært veldig opptatt de siste månedene med å jobbe med rettelser og feilrettinger for det mobile operativsystemet, i går fortalte vi deg at iOS 7.1 beta 3 allerede var tilgjengelig for nedlasting av utviklere og i dag har vi allerede den komplette listen over endringer som vi stiller til din disposisjon.

Husk at den siste betaversjonen av iOS 7.1 ble utgitt i midten av desember i fjor og kommer nå iOS 7.1 beta 3 som kommer til å fikse en serie feil i tillegg til noen estetiske endringer i visse deler av operativsystemet som gir et noe annet utseende enn de delene.

Dialer eller markør er forbedret, inkludert noen nye knapper med interessante funksjoner. Bortsett fra dette har fargen på noen av ikonene som er til stede i systemet blitt forbedret. Noen endringer er også inkludert i tastaturet, blant annet bruk av en ny font i symbolene til det samme, et nytt design for slette- og mellomromstastene. Bortsett fra alt dette, har tastaturfargen blitt justert for en bedre visualisering av tastaturet.

Når det gjelder bruken av meldinger, oppringing eller markering og Facetime, har det også blitt justert fargene deres, så vel som modifiseringen, som vi allerede sa, av noen former for oppringingsknappene. Nå i markøren vil vi finne enklere og rundere knapper.

Det innkommende anropsskjermbildet er også endret på knappene som brukes i den, og er nå knappene for å godta eller avvise anrop, så vel som de nye nummerknappene. Når det gjelder Music-applikasjonen, har den også blitt redesignet, med knappene “tilfeldig rekkefølge” og “gjenta” mer synlige

Det ser ut til at den stabile versjonen 7.1 for alle brukere ikke vil bli utgitt før i mars, så det er mulig at mens iOS 7.1 kommer vil vi se en annen utgivelse, i dette tilfellet iOS 7.0.5, før iOS 7.1 kommer til oss

Tror du at alle disse modifikasjonene på estetisk nivå fortjener en ny versjon av Apple-operativsystemet? Vil du se endringene på en stabil måte i iOS 7? Vi forstår at det mest interessante med iOS 7.1 ikke vil være endring av noen knapper eller estetiske justeringer av noen applikasjoner i operativsystemet, men det viktige er reparasjoner av mulige feil. Og tror du? hva vil du ha?