IPad Air vant Årets beste nettbrett på MWC 2014

iOS 7.1 Beta 3 Lar deg slette nedlastede oppdateringer for å spare lagringsplass

Vi oppdager stadig “skjulte” nyheter i beta 3 av iOS 7.1

Med hver beta som Apple gjorde tilgjengelig, kunne vi se de nye funksjonene som den nye versjonen av iOS kunne ha. Men det er en ny som er noe skjult og som mange brukere vil like, siden det tillater det frigjør internt minne.

Når Apple slipper en ny versjon av iOS, begynner nedlastingen av oppdateringen på enheten vår (gjennom OTA, så lenge vi er koblet til et WiFi-nettverk og til elektrisk strøm). I et første skritt hva det gjør er last ned serveroppdatering, for senere installasjon. I tidligere versjoner ble denne filen lastet ned, og det var ikke mulig å slette den med mindre oppdateringen ble brukt, selv om vi i visse tilfeller kanskje ikke vil gjøre det.

I beta 3 til iOS 7.1 har Apple lagt til muligheten for slett den nedlastede filen hvis vi ikke vil installere oppdateringen. På denne måten kan vi frigjøre minne, noe som er veldig verdsatt, siden disse filene kan ta mye plass (spesielt i viktige oppdateringer som hopp fra iOS6 til iOS 7).

ios-7.1-beta-3-nyheter

Til nå var måten å eliminere installasjonsfilen på å oppdatere fimware, og i tilfelle av oppdatering til iOS 7, utførte denne operasjonen resulterer i en stor endring av enheten. Da iOS 7 ble utgitt, nektet mange mennesker å oppgradere og så at de hadde mistet litt mer enn 3 GB intern lagring på grunn av oppgraderingspakken, noe de virkelig ikke ønsket å bruke.

Med tanke på den store vekten oppdateringen hadde, er det logisk at de berørte blir sinte, spesielt de med 16 GB enheter, siden lagringsplassen de har er ganske liten.

Det er ikke sikkert vi kan glede oss over denne funksjonen i den endelige versjonen

Det ville ikke være første gang Apple bruker en ny funksjon på betaversjonen til nye iOS-versjoner og deretter fjernet dem. I beta 1 av iOS 7.1 var det for eksempel muligheten for å velge om du ville gjør tastaturet mørkt eller lyst, og i beta 2 ble denne muligheten fjernet.

delete-files-ios-7-1

Vel, med dette alternativet kan det samme skje. Det er ikke kjent i hvilken grad Apple vil tillate denne muligheten for å fjerne nedlastingsfilen for oppdateringen i den endelige versjonen av iOS 7.1. For øyeblikket de som har kunnet teste det (stort sett utviklere) applauderer dette tiltaket og håper at det vil fortsette.

Muligheten for å slette denne filen vil bli funnet i justeringergenerellBruk. I den delen vi kan fjerne applikasjoner å frigjøre plass og være i stand til å fjerne dem uten å måtte holde dem nede, de begynner å vingle og vi må treffe X; Dette er en raskere måte, spesielt hvis vi har i tankene å fjerne flere apper.

iPhone-Metal-6

Som AppAdvice-kollegene sier godt, dette alternativet vet vi ikke om det vil opprettholdes eller fjernes med den endelige versjonen av iOS 7.1. Det vi vet er at det ville være flott om de forlot det og dermed kunne frigjøre litt mer plass uten behov for å oppdatere operativsystemet hvis du ikke vil ha det.

Blir nødt til å vent med å få den endelige versjonen for å se om de fra Cupertino ikke bare har lagt honning i munnen, og vi kan virkelig stole på dette alternativet.