iOS 7.1 Beta 4, iWatch-skjermer, Adobe Ligthroom for iPad og mer

Klesapparater til trend i 2014

Alt ser ut til å indikere at vi i løpet av dette året 2014 vil snakke mye om bærbare enheter. Disse typer enheter begynte å bli populære i 2013, og det ser ut til at boom deres vil skje i år. Klokker, armbånd og smarte briller er prinsippet for lanseringen, men det er mer enn sannsynlig at vi i løpet av de kommende månedene vil se enda mer utvalg av produkter.

I denne artikkelen kan du lære om noen av produktene i denne kategorien som allerede er tilgjengelige i butikker eller som vil komme snart. Hva synes du om denne typen produkter? Tror du at de vil lykkes?

Klesapparater til trend i 2014

Adobe kunne lansere Adobe Ligthroom for iPad og iPad Mini i korte trekk

share-lightroom-mobile

Det er ikke et nytt rykte, men det ser ut til at Adobe har lekket litt mer informasjon om prosjektet for å bringe Lightroom til iPadene våre.

I følge den nye informasjonen, kan appretuscheringsappen nå våre iPad-er med et årlig abonnement og synkronisering gjennom Adobe-skyen av fotofilene, slik at våre iPad-er perfekt synkroniseres med datamaskinene våre.

Adobe kunne lansere Adobe Ligthroom for iPad og iPad Mini i korte trekk

LG kunne eksklusivt produsere iWatch-skjerm

gama-iwatch

IWatch er et av produktene vi har snakket om i lengste tid, men vi vet fremdeles ikke noe sikkert. Det har ikke vært noen lekkasje, og alt er rykter og flere rykter.

Den siste av disse ryktene sier at LG kan være ansvarlig for å produsere skjermene for iWatch eksklusivt. Er dette sant? Og viktigst av alt, vil vi se det snart?

LG kunne eksklusivt produsere iWatch-skjerm

iOS 7.1 Beta 4 nå tilgjengelig – Alle nyheter

barra-desbloqueo-beta-4-ios-7-1

Apple fortsetter å forberede utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 7.1, og for dette er det obligatorisk å gå gjennom flere tidligere betas før. Selskapet har nettopp lansert det fjerde, og her gjennomgår vi nyhetene som er oppdaget så langt.

Det er ikke mange nye funksjoner som er funnet i denne versjonen, og det kan tenkes å optimalisere forbedringene som ble lagt til i de forrige versjonene enn å gjøre flere endringer, noe som kan bety at den endelige versjonen er veldig nær.

iOS 7.1 Beta 4 nå tilgjengelig – Alle nyheter