contadores Skip to content

iOS 7.1 Beta 4 nå tilgjengelig – Alle nyheter

Beta 4 av iOS 7.1 er nå tilgjengelig for utviklere, her forteller vi deg nyhetene

Apple fortsetter å opprettholde det gode tempoet i oppdateringer og nettopp utgitt beta 4 av iOS 7.1. Tatt i betraktning at det allerede er fire Beta-versjoner som allerede er utgitt, bør vi ikke være langt fra å se den endelige utgivelsen av iOS 7.1. Mens vi venter på at dette skal skje, forteller vi deg de viktigste nyhetene og funksjonene som denne nye versjonen har innarbeidet.

Husk selvfølgelig at Beta kun er ment for utviklere, da det kan være noen feil i systemet som kan skade vår opplevelse av bruk. Hvis du er utviklere og du er interessert i å oppdage selv alle nyhetene som denne nye versjonen inkluderer, Du kan finne den klar til nedlasting fra utviklersenteret, under byggenummer 11D5134.

Før vi gikk inn for å analysere nyhetene, har vi allerede advart om at disse ikke er veldig betydningsfulle og det ser ut til at Apple har bestemt seg for å reservere hele arsenalet med nye funksjoner for fremtiden iOS 8 skal avdukes, hvis selskapet opprettholder den samme lanseringspolitikken, neste juni for å se lanseringen tidlig på høsten. Men la oss ikke komme foran hendelsene, la oss se hva den nye betaen av iOS 7.1 skjuler

ios-7-ikoner

Dette er alle nyhetene som iOS 7.1 Beta 4 inneholder

Den første nyheten vi fant, selv om den allerede ble sett i beta 3, er den Shift-tasten på tastaturet går tilbake til en annen farge resten av tastene. Som vanlig tester Apple forskjellige elementer i utviklingsperioden for en ny versjon av iOS.

En annen nyhet finnes i animasjonen av “Skyv for å låse opp” Fra nå av vil vi merke det låsestangen har fått en lysere nyanse enn i tidligere versjoner.

bar opplåsing-beta-4-ios-7-1

Fortsetter vi med de estetiske endringene, må vi være spesielt oppmerksom på baren for å slå av enhetenEller, hva skjer med å skaffe seg et nytt design i denne nye betaen med små endringer sammenlignet med den forrige.

bar-turn-off-beta-4-ios-7-1

Til slutt blir “+” -tasten som vises på det numeriske tastaturet for å opprette en ny kontakt eller legge til det fra det eksisterende nummeret. som ligger på venstre side av telefonnummeret.

numerisk tastatur-beta-4-ios-7-1

Som de har antydet i iSpazio, sirkulerer et bilde av en endring i utformingen av ikonet av “på InternettBilder” Men, dette er en av de mange forfalskningene som sirkulerer på nettverket siden ikonet i den nye versjonen av Beta forblir nøyaktig det samme.

app-bilder-iOS-7-forfalskning

Hva synes du om nyheten om Beta 4 på iOS 7.1? Forventet du mer?