iOS 7.1 beta 4 på iPhone 4, videoanalyse

iOS 7.1 beta 4 på iPhone 4, videoanalyse

Som dere alle vet nå, beta-versjon 4 av iOS 7.1 Og med dette har nettverket blitt “plaget” med nye og interessante videoer som analyserer denne nye versjonen av iOS 7 fra alle vinkler og på alle enhetene den er tilgjengelig for. En av disse enhetene som allerede nyter denne nye versjonen av iOS 7.1 beta 4, er iPhone 4, og det er den siste som vi vil snakke om i denne nye oppføringen. Vi overlater deg med en kort, men interessant videoanalyse nedenfor.

iOS 7.1 beta 4 på iPhone 4, videoanalyse

Vi har allerede vist deg en serie videoer relatert til denne nye versjonen av iOS 7.1 beta 4, men som du allerede vet, liker vi alltid å dykke litt dypere, og det er derfor vi vil vise deg mer spesifikt denne nye versjonen av iOS 7 kjører under iPhone 4.

Lite mer kan vi si siden du ikke vet om terminalen. Likevel anbefaler vi å bruke søkemotoren øverst til høyre på denne siden for de mest forvirrede eller interesserte i mangelen. Etter å ha sagt alt dette, og uten ytterligere forsinkelse, så lar jeg deg være med videoen.

¿Hva synes du om denne nye versjonen av iOS 7.1 beta 4 kjører under iPhone 4?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige