iOS 7.1 Beta vs iOS 6.1.4, videohastighetstest

iOS 7.1 Beta vs iOS 6.1.4, videohastighetstest

Siden iOS 7 ble opprinnelig utgitt for publikum i september 2013 sammen med de to nye iPhone-modellene selskapet har gitt ut en serie oppdateringer for operativsystemet, og i dag har vi en video slik at du kan se en test av hvordan den nye fungerer iOS 7.1 beta angående iOS 6.1.4 i en video der den vises med hastigheten til hver av versjonene.

Han iOS 7.1 beta Den har nylig blitt utgitt for utviklere, og i dag gir vi deg en video av hvordan denne nye betaen fungerer i en Iphone 5 hvis vi sammenligner det med versjonen iOS 6.1.4

Denne tre og et halvt minutt videoen starter med iPhone med alle applikasjoner lukket, og den testes hvor raskt hver terminal slås av. Det blir observert som Iphone 5 med iOS 6.1.4 slås av mye raskere enn Iphone 5 med iOS 7.1 beta.

Neste trinn i videoen er å starte begge enhetene på nytt med Apple-logoen som vises på nesten samme tid på begge Iphone 5. Imidlertid er terminalen som blir operativ før Iphone 5 med iOS 6.1.4.

Dernest får vi vist bruken av kameraapplikasjonen på begge enhetene der vi kan fortsette å se hvilke av de to enhetene som er raskere.

Det er en god sjanse for at den endelige publiseringen av iOS 7.1 være i januar og frem til da kan vi forvente at flere betaversjoner av dette vil bli utgitt iOS 7.1 at de løser mulige feil og foredler driften av iOS 7.1 før de blir løslatt for allmennheten