contadores Skip to content

iOS 7.1 er installert på 6% av iPad og iPhone i USA og Canada på bare 24 timer

Et analyseselskap har målt hva som er prosentandelen av nedlasting av iOS 7.1 på 24 timer

IOS 7.1-oppdateringen har vært tilgjengelig i et par dager. Du vet allerede hva forskjellige analyseselskaper liker, for å måle alt som kan måles. I dette tilfellet er det de ønsket å vite hva er prosentandelen av brukere som har oppdatert enhetene sine til den nye versjonen av iOS.

I dette tilfellet har selskapet som har ansvaret for å utføre denne målingen vært Chitika, som ved andre anledninger også har utført studier som ligner på den det gjelder. Hva dette selskapet har gjort har vært å måle nedlastingsforhold iOS 7.1 har hatt de første 24 timene der den har vært tilgjengelig i USA og Canada.

Dataene som kommer fra studien er mer eller mindre de samme som med mindre versjoner som vi har gjort tilgjengelig for nedlasting i iDevice. Vi skal starte med at det samme selskapet målte nedlastingsprosenten av versjon 7.0.6, der vi hadde en sikkerhetsforbedring tilgjengelig, som var 13,3% av de totale enhetene i USA og Canada i løpet av de 48 timene etter oppstart, og 25% etter fire dager.

forholdet-utladnings-ios-71-24-h-1

Utvalget har vært 10 milliarder iOS-enheter fra USA og Canada

Analyseselskapet Chitika har tatt som et utvalg 10 milliarder enheter fra USA og Canada med iOS-operativsystem og målingen ble utført mellom 9. og 11. mars, da nedlastingen av den nye versjonen ble gjort tilgjengelig i disse landene.

Det totale resultatet av disse målingene var det totalt 5,9% hadde lastet ned den nye versjonen av iOS på bare 24 timer. Husk at ifølge dette analyseselskapet genererer iOS 7-brukere 80% av all trafikken som brukere av hvilken som helst versjon av iOS kan generere. Data som ikke er overraskende å vite at 83% av iDevice har iOS 7 installert.

forhold-utslipp-ios-71-24-h-2

iOS 7.1 er lastet med visuelle og funksjonelle endringer

Litt etter litt, med det Cupertino slapp ut i betas for den nye oppdateringen, har vi sett hva den nye versjonen av iOS kunne ha forberedt. Det var tydelig at betas ikke ga oss visse endringer, siden de dukket opp og forsvant i hverandre.

Det vi definitivt har er noen grensesnittendringer som forbedrer tilgjengeligheten og gir det et litt mer sofistikert preg, nye konfigurasjonsalternativer og forbedringer i noen av Apples applikasjoner.

forholdet-utladnings-ios-71-24-h-3-

Det er klart at litt etter litt flere vil laste ned og installere iOS 7.1 på iDevice, du må bare gi dem tid til at de opprinnelige 5,9% øker når dagene går, som vi kan lese på MacRumors.