Apple gir ut iOS 7.1.1 - Alle nyheter

iOS 7.1 er nå offisielt tilgjengelig, og dette er nyhetene

Dagen har endelig kommet: Apple har nettopp gitt ut iOS 7.1, den første store oppdateringen til iOS 7

Endelig har vi henne blant oss, den forventede oppdateringen til iOS 7.1, ble utgitt av Apple for noen minutter siden. I løpet av de siste månedene har vi fortalt deg hvordan den første gode oppdateringen av iOS 7 utviklet seg gjennom de mange betaversjonene den har hatt. I dag, som det ryktes om noen uker, har Apple bestemt seg for å gi ut oppdateringen for alle målgrupper.

iOS 7.1 inneholder et stort antall små endringer i operativsystemet på funksjonsnivå og noen grensesnittjusteringer som sikkert vil appellere til mer enn en bruker. Neste, vil vi gå over de viktigste nyhetene som er inkludert i denne endelige versjonen av iOS 7.1, selv om du har fulgt utviklingen av betas, kjenner du sikkert allerede mange av dem.

Carplay

En av de viktigste nyhetene er utvilsomt CarPlay, den store teknologiske hovedpersonen for forrige uke etter presentasjonen på Geneva Motor Show. iOS 7.1 inneholder offisiell støtte og full integrasjon med CarPlay– Tredjeparts telefon, musikk, kart, meldinger og lydapplikasjoner.

eple-bil-play-2

Kontroll av CarPlay kan gjøres gjennom Siri eller gjennom kommandokontrollene som er integrert i selve kjøretøyet. I tillegg kan vi nå manuelt kontrollere tiden som Siri lytter til ordrene våre ved å trykke på Hjem-knappen mens vi snakker og fjerne fingeren når vi er ferdige.

Siri

Som vi sa, nå kan vi kontrollere lyttetiden til Siri, ideelt for å unngå mulig forvirring hvis vi er i et støyende miljø. Som allerede bekreftet i noen av beta-versjonene, inkluderer Apples virtuelle assistent nå mer naturlige stemmer for mandarin-kinesisk, australsk engelsk, britisk engelsk og japansk.

seguridad-siri

iTunes Radio

ITunes Radio-søkefeltet, som for øyeblikket er på toppen av kjente stasjoner, tillater det nå enkelt lage kringkastere basert på favorittartistene og sangene våre. I tillegg kan vi nå kjøpe album direkte fra iTunes gjennom knappen som vi finner i “Høres nå ut

For øyeblikket ser det ut til at vi i Spania må vente litt mer på å se iTunes Radio på vårt territorium.

Kalender

Kalenderen inneholder også noen små nyvinninger, for eksempel muligheten for å vise hendelser i den månedlige visningen. En veldig betydelig detalj er at nå er kalenderen inkluderer automatisk ferie fra mange land.

icloud-beta-kalender

tilgjengelighet

Denne delen er en av de som har gjennomgått store endringer. Fra første omgang vil vi nå ha muligheten til å se den fet skrift, inkludert tastaturet, kalkulatoren og mange av iOS-ikonene. På den andre siden, muligheten til å redusere bevegelse det gjelder også Time- og meldingsapplikasjoner, så vel som animasjoner med flere oppgaver.

I tillegg finner vi også andre detaljer som allerede er kommentert tidligere, for eksempel Vis formen på knappene, muligheten for å mørke fargen på applikasjonene og redusere det hvite punktet.

bar opplåsing-beta-4-ios-7-1

Andre nyheter

  • Nye kamerainnstillinger for aktiver HDR automatisk på iPhone 5s.
  • ICloud nøkkelringstøtte i mange flere land.
  • Når vi svarer på et FaceTime-anrop, blir varslene automatisk slettet.
  • Løsning på et problem som kan forårsake hjemmeskjermlås noen ganger.
  • Forbedring i fingeravtrykkgjenkjenning med Touch ID.
  • Forbedret ytelse på iOS 7 på iPhone 4.
  • Løsning på varslingsballongen i Mail når det er mer enn 10.000 uleste meldinger.
  • Kontinuerlig forbedring av brukergrensesnitt (med henvisning til alle de små estetiske modifikasjonene).

iOS 7.1 inneholder ikke store nyheter på nivået med fordelene, men det ser ut til å løse mange av problemene som brukerne rapporterte fra de første versjonene av iOS 7.

Det er viktig å nevne at denne nye versjonen av iOS 7 muligens vil hindre Jailbreak, altså Hvis du har den installert på iPhone eller iPad og ikke vil miste Cydia, bør du vente en stund før du oppdaterer, i det minste til Evad3rs godkjenner denne versjonen og bekrefter om det vil være mulig å jailbreak eller ikke.

Har du allerede vært i stand til å teste det på enhetene dine? Hva er dommen din?