contadores Skip to content

iOS 7.1 forårsaker alvorlige batterilevetidsproblemer

Noen brukere rapporterer om alvorlige batteriproblemer etter å ha oppdatert enhetene sine til iOS 7.1

iOS 7.1 kom for litt mindre enn en uke siden, men har blitt hovedfokus for oppmerksomhet de siste dagene. Hvis vi i løpet av få timer etter å ha bekreftet oppdateringen, kunngjorde at denne versjonen ikke kom til å tillate Jailbreak til enhetene våre, har det dukket opp et nytt problem i den nye versjonen som Apple ga ut for noen dager siden.

Tilsynelatende har mange brukere opplevd batteriproblemer på enheten din siden de oppdaterte til den nye versjonen. Noen kommentarer på Twitter og i noen Apple-støtteforum indikerer at flertallet av brukerne ser batterilevetiden til enhetene sine redusert på grunn av iOS 7.1. Selv om noen av disse brukerne forsikrer det Gjenoppretting av enheten og installering av nytt (via iTunes) er problemet fullstendig løstDenne løsningen ser ut til å ha tjent noen av brukerne, men dessverre opplever mange andre fremdeles batteriproblemer.

ArsTechinca bestemte seg for å gjennomføre en liten studie sammenligne batteriets levetid på alle iOS 7. -kompatible enheter. Først vurderte de batterilevetiden til alle iOS 7.0.6-enheter. Deretter gjorde de det samme, men med enhetene som allerede er oppdatert til den nye 7.1, etterlot disse overraskende resultatene.

ios-7-1-problemer-batteri-varighet-2

I Apple-støtteforum klager mange brukere på lav batterilevetid på enhetene sine etter å ha oppdatert enheten til iOS 7.1 via OTA (Over the Air):

“Jeg har oppdatert iPhone 5’ene mine til den nye iOS 7.1, og siden har jeg vært i stand til å bekrefte at 1% av enhetens batteri blir brukt hvert 10. minutt. Har noen det samme problemet som meg? ”

Dette er det som ble utsatt av en annen bruker som ikke var fornøyd med enhetens autonomi.

“Jeg installerte iOS 7.1 i går kveld, og nå synker iPhone 5s-batteriet med store sprang. Jeg ladet telefonen i går kveld og koblet den fra strømmen før jeg gikk på jobb. I løpet av en 30 minutters pendel til arbeid gikk batteriet fra 100% til 97% uten å bruke det. Hva skjer?.”

For høyt batteriforbruk påvirker ikke alle iOS 7.1-brukere

Den gode nyheten, hvis det er en, er det ikke alle lider av disse problemene. Minst en bruker har rapportert om en forbedring i batterilevetiden etter oppdatering til iOS 7.1, selv om det helt sikkert ikke vil være det eneste tilfellet. Som du vet, er det mer sannsynlig at vi klager når noe går galt, enn å si det når noe bedrer seg.

iOS-7-1-batteri-levetid-problemer-3

Det er klart at det kan være mange flere brukere som ikke har hatt noen problemer etter oppdateringen, men det er viktig at, som gutta fra 9to5mac sier det bra, etter at Apple har jobbet omtrent 5 måneder med iOS 7.1-oppdateringen, disse problemene er så alvorlige etter den offisielle lanseringen. Tror du ikke det?

Har du iOS 7.1 installert på enhetene dine? Har du hatt noen problemer med batteriet på enhetene dine?