iOS 7.1 kan løse problemet med å starte iPhone på nytt

iOS-7.1 vil fikse omstarter på iPhone

Ved mange anledninger ser vi hvordan nye programvareoppdateringer fra forskjellige selskaper skaper forskjellige problemer i brukerterminaler.

Dette er hva som skjedde med mange iPhone-brukere da de oppdaterte til iOS 7 i september måned begynte de å lide forskjellige problemer som Apple selv lovet å løse med en ny oppdatering til operativsystemet og ville gi ut iOs 7.1-versjonen.

For noen dager siden betaversjonen for utviklere av iOs 7.1Denne versjonen forventes å bli utgitt definitivt for alle iPhone-eiere i mars og kommer til å løse problemet med plutselige omstarter som får skjermene til å bli blanke eller svarte avhengig av saken.

Noen brukere har rapportert at dette problemet oppstår når batterinivået faller under 30% og andre når de kjører et bestemt program.

Apple jobber med problemet og det forventes at med ankomsten av iOs 7.1 vil disse plutselige omstartene forsvinne, siden det for brukerne er en reell plage å bruke sin iPhone og lide dette problemet plutselig og uten rettferdig grunn.

Og du, har du fått dette problemet med den nyeste versjonen av operativsystemet?