iOS 7.1 på iPhone 5, 5S, 5C, 4 og 4S, som er raskere?

Interessant, forseggjort og fantastisk videosammenligning mellom Iphone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, Iphone 4 og Iphone 4s kjører hele under iOS 7.1 du kan ikke gå glipp av! Hvilken av alle disse terminalene vil være raskest? Vi lar deg følge med resultatet nedenfor.

iOS 7.1 på iPhone 5, 5S, 5C, 4 og 4S, som er raskere?

iOS 7.1 på iPhone 5, 5S, 5C, 4 og 4S, som er raskere?

Nylig har vi allerede informert deg om hvordan den nye versjonen av iOS 7.1 hadde blitt utgitt i sin beta-versjon og hovedsakelig rettet mot utviklere. I følge de siste nyhetene er det ventet at denne nye versjonen av iOS 7 endelig vil nå brukere gjennom hele januar måned.

Foreløpig må vi nøye oss med å se på fantastiske videosammenligninger som den YouTube-brukeren Adrián Isén har gjort oss igjen og som bringer frem et komplett Apple-arsenal.

Og det er at vi er foran et komparativ som vender fra deg til deg til Iphone 5, Iphone 5s, Iphone 5c, iPhone 4 og Iphone 4salle går lavt iOS 7.1 å kunne bekrefte tydelig og presist hvilken av disse tre terminalene som viser seg å være raskest.

Uten mye mer underholdning overlater vi deg den aktuelle sammenligningen du sikkert allerede vil se.

¿Hva synes du om denne fantastiske sammenligningen? Når den er sett i sin helhet,Med hvilke av de fem terminalene bor du? ¿Iphone 5, Iphone 5s, Iphone 5c, Iphone 4 eller iPhone 4S?