IOS 7 AirDrop bør integreres i OS X

iOS 7 for Mac

Airdrop er nå tilgjengelig på iPhone og iPad takket være den nye iOS 7, men dessverre kan den ikke integreres i noen MacOS (OS X) datamaskin. Å dele ting mellom Mac-maskiner er flott og enkelt å bruke, men ville det ikke være mye bedre hvis du kunne bruke det Airdrop på iOS 7 og Airdrop på en Mac-datamaskin med OS X?

Han Airdrop av iOS 7 Det er spent på at den er kompatibel med MacOS, men det er synd at dette bare er begrenset til bruk mellom iOS-enheter. Så mange brukere av iOS-enheter vil glede seg over det Airdrop Den var kompatibel med alle Apple-enheter uavhengig av hvilket operativsystem som ble brukt, iOS eller MacOS (OS X).

Denne nye funksjonen gjør det mulig for brukere å sende filer mellom enheter, og sannheten er at det er en kvalitet som brukes mye av brukere, og vil være det mer i tilfelle at Airdrop Det vil begynne å være kompatibelt med Apple-datamaskiner.

Av denne grunn er vi fra PlanetaRed.com sikre på at den nye versjonen av OS X, kalt Mavericks, vil integrere kompatibiliteten til Airdrop slik at vi kan bruke AirDrop mellom alle Apple-enheter.

Tror du støtte til Airdrop Vil OS X 10.9 (Mavericks) være tilgjengelig? Sannheten er at det vil være et poeng til fordel for Apple, som trenger å integrere denne typen løsninger blant alle produktene sine hvis den ikke vil at konkurransen skal spise mer jord enn den allerede har spist.