iOS 7 Allerede på 82% av kompatible iPads og iPhones

Flere og flere Apple-enheter har iOS 7 installert

Apples nye operativsystem, iOS 7, ser ut til å like og det flere og flere bestemmer seg for å oppdatere iPad eller iPhone for å glede deg over den nyeste versjonen. Vi sier ikke det, de siste dataene som er publisert av eplebedriften på utviklernettstedet sier det.

I presentasjonen, for noen uker siden, ga regnskapene for det første økonomiske kvartalet 2014 Apple, i tillegg til å avsløre de overveldende fordelene, dataene om prosentandelen av enheter som brukte hver av de tilgjengelige iOS-enhetene. På denne måten var det en 80% som allerede hadde iOS 7 installert, 17% som forble med iOS 6 og 3% som fortsatt hadde en tidligere versjon.

grow-idevice-with-ios-7-1

Men disse dataene er allerede utdaterte, og Apple har igjen oppdatert disse dataene. På nettstedet deres dedikert til applikasjonsutviklere, har de fra Cupertino lagt ut en graf der du kan se det de iDevice med iOS 7 har de økt.

Faktisk nå iOS 7 er til stede i 82% av de totale enhetene til eplemerket. I kontrast er iOS 6 ikke lenger noen av dem og faller med opptil 15%. Dataene som gjenstår er de fra de forrige operativsystemene, som fortsetter med 3% av totalen.

vokse-iDevice-med-ios-7-2

Jeg liker iOS 7 og det vises i antall enheter som kan nytes

Det ser ut til at Cupertinos risikable forpliktelse til en helt ny design lønner seg. I begynnelsen, sannheten, vi var litt skeptiske om så mye nyheter som vi hadde i hånden. Men litt etter litt har vi innsett at vi uten grunn trenger å gå glipp av iOS 6.

Ja, det er sant at vi kan savne noen aspekter, men for det vi har nye som vi kan fjerne morriñaen med og nyt operativsystemet til vår iPad eller iPhone som er kompatibel med den gjeldende versjonen av operativsystemet.

grow-idevice-with-ios-7-3

Apple gjør ting riktig med hver iOS-oppdatering, og folk liker å kunne glede seg over det på enheten sin. For å gi oss en ide om iOS 7 suksess, Vi vil sammenligne det med diffusjonsnivået som den siste versjonen av Android har, 4.4 KitKat.

Som vi ser, den siste versjonen av Googles operativsystem den er bare installert i 1,8% av alle smarttelefoner. Årsakene kan være forskjellige, men den viktigste kan være at smarttelefonene ikke er kompatible, eller at oppdateringen avhenger av merkevaren og telefonselskapet du er sammen med, for å nevne noen eksempler.

vokse-iDevice-med-ios-7-4

De i Cupertino bør fortsette å jobbe så bra for å fortsette å opprettholde denne økningen på en vedvarende måte. Husk at da det ble tilgjengelig for nedlasting, ble iOS 7 installert på en 35% av enhetene på mindre enn 24 timer, som vi kan lese på iPhone i Canada.