IOS 7 Animasjonsfysikk avslørt

Dette er fysikken i animasjonene til iOS 7

Apples mobile operativsystem, iOS, har vært med i mange år. Han så lyset med den originale iPhone, selv om det den gang ble kalt iPhone OS.

Den første versjonen var en revolusjon og omdefinerte smarttelefonenes verden slik vi kjente den, og overførte all handlingen til berøringsskjermen som vi kunne bruke med fingrene. Det var utrolig! Bare ved å trykke på skjermen gjorde telefonen det du ville. Hvis vi klikket på en lenke, ville den åpne, og hvis “klem”Med to fingre ble et bilde forstørret.

ios-7-hero1

Slik var revolusjonen og det nye systemet var så godt likt at Apple har vedlikeholdt iOS-systemet med svært få endringer i mange år. Grensesnittet til iOS har ikke endret seg praktisk talt i år med ankomsten av iOS 7. Med det nye mobile operativsystemet har Apple tatt animasjonene til systemet til et annet nivå.

Hvordan er animasjonene til iOS 7? La oss ta en titt

Animasjonene i iOS 7 fokuserer på zoom, som John Herman av Buzzfeed. Vi har allerede sett at noen brukere til og med har blitt kvalm og svimmel På grunn av disse animasjonene, til det punktet at Apple har måttet gi muligheten til å deaktivere dem i iOS versjon 7.0.3.

ipad-ios-7

For å forstå fysikken bak disse nye animasjonene, har Herman ekstrapolert denne effekten til den virkelige verden, og dermed tilbudt en nysgjerrig, men interessant forklaring på fysikken til iOS 7.

Etter å ha gjennomført en studie og gjennomgått i dybden tallene på brukergrensesnittet til iOS 7, har Jake Levy, fra BuzzFeed-datateamet, kommentert at hovedskjermen til systemet kan vi si at i den virkelige verden ville det være omtrent 5 trinn fra avstand fra oss.

novedades-ios-7-airdrop

Basert på denne forutsetningen, kan vi vite hvor raske applikasjoner flyr til oss. I følge studien ville en applikasjon, i den virkelige verden, en gjennomsnittlig hastighet på 4,5 miles per time (ca. 6,4 km i timen).

Dette er hva BuzzFeed-gutta har kommentert:

“IOS-animasjonene antyder at ikonene ville ligge omtrent 5 meter fra oss og bevege seg veldig raskt. Forutsatt at det tar 0,8 sekunder å fullføre en animasjon, beveger appen seg med en gjennomsnittshastighet på 6,6 fot per sekund, eller rundt 4,5 miles per time. For at en app skal være bredden på et av de små ikonene, må det ifølge beregningene våre være rundt 24,62 fot fra hverandre. Det er 19,29 fot dypt mellom mappeformatikonet og ikonet i full størrelse. Det er utrolig: de 19,29 fotene kjøres på 0,8 sekunder, noe som tilsvarer en hastighet på 24,1 fot per sekund, det vil si 16,4 miles per time. “

app-store-ios-7

Det har utvikler Steve Streza bemerket animasjoner er basert på dokkenes fysikk:

“Det er som om du strakte en fjær fra deg til mappen og deretter ga den ut. Animasjonene før iOS 7 var basert på sinuskurver. Animasjonene i iOS 7 har en mer gradvis forverring. ”

Når de kommenterer iPhone i Canada, er det en merkelig, men interessant forklaring på hvorfor animasjonene til iOS 7 kan forårsake ubehag hos noen mennesker.