IOS 7-batteriproblemet løses med en ren installasjon

Batteriproblemer i iOS 7 løses med en ren installasjon

Det er mange brukere av iOS-enheter som er glade siden den siste oppdateringen til iOS 7. Det ser imidlertid ut til at mange brukere fortsatt har problemer. Det er fortsatt noen problemer for eiere av Iphone 5 eller av en Iphone 4s spesielt relatert til forbruket av batteriet, siden det ser ut til at enhetenes autonomi har redusert seg betydelig siden oppdateringen.

Imidlertid er det gode nyheter i horisonten, siden det ser ut til at dette problemet kanskje ikke er så ille som vi opprinnelig trodde, og det kan løses på en veldig enkel måte. Det er rykter om nettverket om at dette batteriproblemet er forårsaket av en dårlig installasjon av den nyeste versjonen av iOS.

Vi blir informert om at i de fleste tilfeller der det oppstår et problem med batteriet, løses de med en ren installasjon av operativsystemet. iOS 7. Så hvis batterilevetiden på din iPhone var ok før iOS 7 og etter installasjonen har du lagt merke til en merkbar nedgang, mest sannsynlig er det rent et programvareproblem og en ren installasjon av iOS 7 er alt som trengs for å løse problemet.

Imidlertid ble det også kjent at det kan være noen tilfeller der batteriet er maskinvarefeil, og i disse tilfellene vil en ren installasjon ikke fungere. Disse samme batteriproblemene har oppstått i noen av betaene som Apple har sluppet gjennom sommeren, og i de fleste tilfeller, som nå med den stabile versjonen av iOS, løses det med en ren installasjon av systemet.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal utføre en ren installasjon på din iPhone, kan du finne flere instruksjoner her (engelsk versjon). Dette problemet ser ut til å ha hovedsakelig innvirkning på Iphone 5 og kl Iphone 4sselv om det også er tilfeller av personer som klager over batterilevetid i den nylig løslatte Iphone 5s som selvfølgelig ble utgitt med iOS 7.