iOS 7 Beta 2 har integrasjon med Vimeo og Flickr

Litt etter litt oppdager vi nyheten om at Apple har inkludert i iOS 7 beta 2. Noen er enkle korreksjoner på feil som ble oppdaget i den første betaen, men andre er nye funksjoner som ikke var til stede i den første versjonen.

For noen dager siden kommenterte vi at Apple så ut til å jobbe med integrasjonen av iOS med LinkedIn, det sosiale nettverket for profesjonelle. Med ankomsten av den andre betaen ser vi at denne integrasjonen ikke er fullført, men i stedet har selskapet integrert to andre sosiale nettverk.

iOS-72

Apple legger til integrasjon med Flickr og Vimeo i iOS 7

Spesifikk, Apple har integrert Vimeo og Flickr som er lagt til de som allerede eksisterte tidligere: Facebook og Twitter.

Begge sosiale nettverk er veldig godt kjent, men hvis du ikke kjenner dem, ved å si at Vimeo er en videoportal, kan vi betrakte det som hovedkonkurransen til YouTube, mens Flickr er et sosialt fotograferingsnettverk som eies av Yahoo, et nettsted der brukere Vi kan laste opp bildene våre (og også videoene våre) og dele dem med alle. Begge nettstedene fungerer som et sosialt nettverk, siden det er mulig å rangere innholdet til andre brukere, legge igjen kommentarer og etablere vennlige forhold eller knytte profesjonelle kontakter med brukere fra hele verden.

ios-7-ipad-vimeo-flickr

Takket være denne integrasjonen vil det være mulig laste opp videoer til Vimeo eller bilder og videoer til Flickr direkte fra operativsystemet. Med andre ord, vi kan laste opp filene direkte fra Bilder-applikasjonen på en veldig behagelig og rask måte, ganske enkelt ved å bruke deleknappen integrert i applikasjonen. Selvfølgelig vil det være nødvendig å få tilgang til kontoen vår på sosiale nettverk fra Innstillinger-menyen, akkurat som vi gjør i iOS 6 med Facebook eller Twitter.

Allerede tidligere ryktes det om mulig integrering av disse to sosiale nettverkene i operativsystemet, og det ser ut til at Apple endelig har blitt oppmuntret og har integrert dem i denne andre betaen av iOS 7, slik våre venner på iPaditalia godt informerer oss.

Det er absolutt gode nyheter å se at Apple åpner opp og fortsetter å integrere tredjeparts tjenester i operativsystemet. Dette vil gjøre livet litt enklere og tillate oss å dele innholdet vårt direkte, uten å måtte gå gjennom App Store for å finne en app som lar oss få tilgang til de sosiale nettverkene eller i det minste laste opp innholdet, siden å se kommentarer eller lage dem vil sikkert fortsatt kreve installasjon av tjenesteappen.