iOS 7 Beta 2 inkluderer en fornyet stemmememo-app

Med lanseringen av den andre betaen av iOS 7 har Apple introdusert den nye Voice Notes-applikasjonen, som fremdeles var den samme som i den første versjonen av Apples operativsystem. Som det er tilfelle med alle applikasjonene på systemet, har den nye designen som er opprettet av Jony Ive, påvirket denne applikasjonen, som har et nytt ikon og et fullstendig fornyet grensesnitt.

voice-notes-icon

Taleanmerkninger har alltid vært en applikasjon som Apple har forsømt. Historien går tilbake til 2009, da iPhone mottok versjon 3.0 av operativsystemet, som fortsatt bar navnet på iPhoneOS. Derfra har applikasjonen forblitt praktisk talt den samme over tid, ikonet inkludert.

Med iOS 7, som det skjer med resten av de originale applikasjonene i systemet, vil applikasjonen ha en oppdatering på alle sider: både i grafikk og funksjonalitet. Det nye ikonet unngår de forvirringene siden det forrige var for lik Siri-mikrofonen og man kunne tro at vi var foran et ikon for å aktivere den berømte stemmeassistenten.

notes-voice-1

Voice Notes-appen får også et nytt grensesnitt i iOS 7

Det nye grensesnittet til applikasjonen er nå kledd i svarte toner med hvit tekst, og noen steder også gråtoner, som for eksempel skjermen til innspillingene der tekstene er svarte og bakgrunnen har en grå tone.

Brukeren har en rød knapp for å starte, stoppe eller pause innspillingen og en knapp på “Spille”For å spille av tidligere lagrede lydnotater. Det er verdt å merke seg utseendet til en veldig fin ny grafikk som viser lydfrekvenser under innspilling og avspilling ved hjelp av klare, flytende animasjoner.

voice-note-ios-7

Når du er ferdig med å spille inn lydklippet, kan du når som helst spille av filen og velge hvor du vil at den skal høres: enten av iPhone-høyttaleren eller av telefonens øreplugg. I tillegg legges nye alternativer til som allerede eksisterte tidligere, med henvisning til mulighetene for å dele lydopptakene våre. Vi vil ikke bare kunne bruke e-post eller en tekstmelding, nå med iOS 7 vil vi også ha muligheten til å bruke AirDrop til å dele via Bluetooth eller WiFi ifølge våre kolleger på iPhoneitalia.

Denne nye versjonen av Voice Notes, som vi kan finne i den nyeste betaen av iOS 7, fremhever nok en gang den store mengden nyheter som denne nye versjonen av operativsystemet bringer, berører flere seksjoner og forbedrer alternativer som dette tilfellet, i den som De har oppdatert en søknad som har holdt seg uendret siden 2009.

share-note-of-voice-ios-7

Hva synes du om den nye stemmememo-appen for iPhone? Liker du det nye designet?