IOS 7 Beta 3 forbedrer kompatibilitetsmodus på iPad uten retina-skjerm

Beta 3 av iOS 7 gir mye. Hvis vi i går kåret noen av forbedringene det inkluderer, vil vi i dag snakke om en annen av de subtile endringene som Apple har gjort i den nyeste versjonen av det mobile operativsystemet. Denne endringen angår modus “2x” som noen iPhone-applikasjoner kjører på iPad. I den siste betaen i systemet har selskapet brukt apper som er optimalisert for iPhone’s Retina-skjerm for å forbedre kompatibilitetsmodus på iPad uten Retina-skjerm.

Apple har forbedret kompatibilitetsmodus for å kjøre iPhone-applikasjoner på iPad uten Retina-skjerm i beta 3 av iOS 7

Mens de kommenterer på nettet:

“Med ankomsten av retina-skjermer med 960 × 640-oppløsning på iPhone, tok det ikke lang tid før Apple prøvde å dra nytte av den høyere grafiske kvaliteten til noen applikasjoner for å prøve å forbedre seeropplevelsen på iPad til de applikasjonene som ikke har native grensesnitt for nettbrettet. . Siden iPad 3 ble lansert i fjor, har iPads med retina-skjermer kunnet dra nytte av enhetens appoppløsning for å vise apper i 2x modus med høyere kvalitet. Med iOS 3 beta 3 har Apple introdusert denne muligheten i iPad-er som ikke har retina-skjerm. ”

Kanskje hvis du har en iPad 2 eller en iPad Mini, og du aldri har prøvd å kjøre en iPhone-applikasjon på en iPad 3 eller iPad 4, vil du ikke vite hva jeg mener. For å gi deg en idé, ta en titt på følgende bilde. Den viser App Store-applikasjonen som kjører på en iPad Mini i kompatibilitetsmodus på iOS 6 (til venstre) og i iOS 7 (til høyre). Som du kan se, bildet til høyre er skarpere, skriftene er tydeligere og brukergrensesnittelementene ser bedre ut, til tross for at begge deler viser applikasjonen i kompatibilitetsmodus.

beta-3-ios-7-kompatibilitets-modus

Vi kan også se at knappen for å veksle mellom “1x” og “2x” den har forsvunnet. Dette vil nå være standardmåten for å se iPhone Retina-applikasjoner optimalisert for iPad uten Retina-skjerm.

Mens de kommenterer Appadvice, da iPad ble lansert i 2010, ble en tweak kalt RetinaPad som ble lansert en lignende funksjon i Cydia-butikken, så det ser ut til at dette er en annen funksjon for iOS 7 som Apple har lånt fra utviklerne av Jailbreak.

Gode ​​nyheter for eiere av en iPad2 eller iPad Mini. Hva tror du?